Trener Pazaraca: ''Igrali smo muški''

Autor: Beta Beta
subota 19.09.2015.
23:14
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Mladen Dodić rekao je posle večerašnje pobede nad OFK Beogradom (1:0) u 10. kolu Super lige Srbije da su njegovi igrači na vreme poveli i odigrali čvrsto u defanzivi.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Novi Pazar je savladao OFK Beograd sa 1:0, a jedini strelac bio je Predrag Pavlović u 27. minutu.

"Imali smo bolju transformaciju nego protiv Rada, ali slično kao na toj utakmici nismo uspeli da dođemo do drugog gola, iako smo u drugom poluvremenu imali dve velike šanse. Posle ranog vođstva, odigrali smo muški, ali neizvesnost je potrajala do samog kraja", rekao je Dodić novinarima posle utakmice.

"Na tri utakmice osvojili smo šest bodova i nalazimo se u gornjem delu tabele. Loša partija kao u Čačku više ne sme da se ponovi. Videlo se u poslednjih pola sata koliko nam znači Marko Đalović. Polako povećavamo igrački fond", kazao je Dodić.

Šef stručnog štaba OFK Beograda Dragoljub Bekvalac rekao je da je teško igrati u Novom Pazaru kad domaćin rano stekne prednost.

"Videli smo 90 neizvesnih minuta, što smo kolega (Dodić) i ja pretpostavili. Pazar je u velikoj prednosti kad na svom terenu povede, pošto ima 12. i 13. igrača u svojim navijačima. Možda neki akteri nisu imali svoj dan, kao što ja, pored Branimira Subašića, nisam imao raspoloženog napadača koji bi realizovao pritisak", ocenio je Bekvalac.

Novi Pazar je sedmi na tabeli sa 15 bodova, dok je OFK Beograd na pretposlednjem 15. mestu sa šest.

Pazarci će u sledećem kolu gostovati Crvenoj zvezdi, a OFK Beograd će biti domaćin Spartaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke