Trener Partizana žali zbog ''jeftinih golova''

Autor: Beta Beta
nedelja 22.03.2015.
19:43
Izvor: Beta

Posle večerašnjeg remija protiv Čukaričkog, trener Partizana istakao da su njegovi defanzivci morali bolje da reaguju kod drugog gola domaćih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su njegovi igrači u današnjoj utakmici protiv Čukaričkog primili dva "jeftina gola", ali da je, s obzirom na tok utakmice, zadovoljan bodom.

"Utakmica je bila više borbena nego kvalitetna. Bio je težak teren, previše dugačkih lopti, mnogo prekida. Želeli smo, napadali, imali par stopostotnih prilika, ali je njihov golman dobro branio. Primili smo dva jeftina gola iz zone šuta", rekao je Nikolić za televiziju Arenasport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog odigrali su na Banovom brdu nerešeno 2:2, u utakmici 20. kola Super lige Srbije. Čukarički je dva puta vodio, a crno-beli su izjednačili u 90. minutu.

"Naši centralni bekovi morali su bolje da reaguju kod gola Nikole Stojiljkovića. Bod i nije tako loš s obzirom na razvoj događaja na terenu. Koštala nas je izgubljena lopta na sredini terena Brašanca, primili smo gol iz kontre. Želeli smo tri, ali smo osvojili jedan bod", rekao je Nikolić.

U prvenstvu sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a Nikolić je rekao da će ekipu napustiti 12 reprezentativaca i da joj neće koristiti ta pauza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke