Trener Partizana: ''Za oko i dušu... Zaslužili smo ubedljivu pobedu!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.12.2014.
22:04
Izvor: Beta

Posle remija u Humskoj protiv Asterasa, trener Partizana Marko Nikolić nije imao šta da zameri svojim igračima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa večeras zaslužila pobedu protiv Asteras Tripolisa u Ligi Evropa.

"Gledali smo jako lepu utakmicu. Partizan je igrao jako dobar fudbal pred svojom publikom. Odajem priznanje igračima što su našli motiva u sebi i što su i ovu 30. utakmicu odigrali na ovakav način", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je odigrao nerešeno bez golova sa Asterasom u šestom, poslednjem kolu Grupe C Lige Evropa.

"Kontrolisali smo utakmicu svih 90 minuta protiv jednog veoma organizovanog i tvrdog protivnika. Osim što smo imali izvanredan voljni momenat, imali smo i jako izražen kvalitet igre, ali smo na žalost promašili prevelik broj prilika. Samo su golovi falili da zadovoljimo i sebe i navijače", kazao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Partizan je zaslužio pobedu.

"U najmanju ruku smo zaslužili pobedu, a mogla je da bude i ubedljiva. Igrači su mene i stručni štab zadovoljili i zato ostaje žal, jer zalaganjem i kvalitetom zaslužili da dođu do pobede", rekao je Nikolić.

Trener crno-belih je istakao da je njegova ekipa zaslužila više od dva boda koliko je osvojila u Ligi Evropa.

"Nismo imali sreće večeras, kao što nismo imali ni ranije. Zaslužili smo više od ova dva boda, ali nam se ta sreća možda vratila u domaćem prvenstvu", rekao je Nikolić.

Na pitanje da li je ovo najbolja utakmica Partizana u Ligi Evrope, Nikolić je kazao da su crno-beli i u ranijim utakmicama igrali dobro, ali da su svi ti mečevi bili drugačiji.

"U smislu poseda i protoka lopte, viskog presinga, kontrole igre apsolutno da. Ali, igrali smo jako dobro i u Londonu i Istanbulu, ovde protiv Totenhema, ali to su bile drugačije utakmice. Ova je možda bila za oko i dušu najdopadljivija", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.12.2014
23:29

Za oko mozda, istina, bilo je dosta toga lepog ali za dusu DALEKO BILO. Kao sto sam vec napisao na temi o utakmici, ovde bi Kleo i Tejgo dali jedno 6-7 komada a ovi "klaberi" koji se u Teatru ne odvajaju od Soraje ne mogu mrezu da potrefe pa i da nema golmana!

Vidim da se kafeni koji dolaze na Jug posto njihov klub odavno ne zna sta je evropa protive Bjekovicu i Nadju, zasto?Zato sto znaju da ce biti proterani?? :)) I hoce.

Srecno Bjeko, srecno Alberte, hocu da vas vidim u foteljama, u inat "dosljacima".

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 12.12.2014
02:22

Brate, ja bih voleo da si ti u pravu i da su stvari toliko jednostavne, ali sigurno je da na Jugu i dalje ima ljudi koji poznaju prilike i znaju zbog cega su ono napisali. Raspitaj se malo koga podrzava Bjeka, a ko stoji iza Adija, odnosno ko je i sta je taj covek bio ranije i onda ces shvatiti cemu se protive. Jedino u cemu se skroz slazem sa tobom je da se nisu izjasnili kad je rec o onom trecem kandidatu sto me uopste ne raduje i veoma je problematicno u celoj ovoj prici. Ponavljam. ja bih najvise od svega voleo da imas pravo i da Bjeka i Adi, kao pravi Grobari, nas klub oporave, podignu na noge i vrate na mesto koje mu pripada radeci jedino i uvek u interesu PARTIZANA.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 12.12.2014
17:11

Koji je tebi najbolji kandidat za predsednika trenutno ?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 12.12.2014
17:10

Što spominješ Clea i Tagoea, njih nema tu, koga nema bez njega se mora. Ovi momci su nas u lepom svetlu prikazali u LE, nismo bili vreća za nabijanje, nego smo protiv svakog igrali solidno, trebali smo da imamo 5 poena, da je bilo malo više sreće, ali ako uzmemo u obzir da prošle godine nismo ni igrali LE, to je sa moje strane onda uspeh + 2 osvojena boda još bolje, pogledaj samo koliko smo € potrošili na pojačanja iz Zimskog i Letnjeg prelaznog roka, onda dolazimo do zaključka da je to ogroman uspeh ovog tima. Nadam se da će Nađeva ekipa pobediti na izborima, osim ako dođe još koji kandidat. Ako se ova ekipa zadrži i popuni u zimskom prelaznom roku i ne osipa na kraju sezone, onda ćemo opet igrati LE i verovatno se boriti za ulazak u 2. fazu takmičenja.

avatar
Friday, 12.12.2014
12:36

Znam Bjekovica i vise nego odlicno, znam kakav je covek i pre svega, znam da ima obraz, cast i ponos. A takvi svoj ugled ne kaljaju ako nije za dobro kluba kao sto je bilo na primer sa Tikvom u Beogradu. Verujem mu 100%, pa cak i da kaze da je na Djurinom strani, verovacu mu jer znam da je lisac i da u svojoj glavi ima neke druge planove a od Djure bi imao koristi koja bi mu pomogla, njemu i klubu, e sad, ovo je samo primer naravno, od Djure tesko da ce iko imati koristi.