Trener Partizana: ''SRAMNO prvo poluvreme!''

Autor: Beta Beta
sreda 29.10.2014.
19:19
Izvor: Beta

Posle još jednog kiksa njegove ekipe u domaćem šampionatu, trener Partizana Marko Nikolić bio je veoma nezadovoljan igrom svog tima u prvih 45 minuta meča sa OFK Beogradom. U nastavku je Partizan ostavio bolji utisak, ali osim izjednačenja nije mogao više

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je danas da su njegovi fudbaleri "bacili" prvo poluvreme danas protiv OFK Beograda, za koga je rekao da je zasluženo osvojio bod.

"Bili su posebno motivisani, mnogo su se borili i na kraju uspeli. Čestitam im na tome. Mi smo prvo poluvreme bacili u vodu. Sramno smo igrali. Bez krvi, bez volje, bez želje, gubili smo duele, skokove, ničije lopte. O organizaciji igre da ne govorim. Nije postojala! Neka nesigurnost se ponovo uvukla u igrače Partizana", rekao je Nikolić.

Partizan i OFK Beograd odigrali su danas 1:1 u zaostaloj utakmici sedmog kola Super lige. "Romantičari" su poveli krajem prvog poluvremena, a Partizan je izjednačio sredinom drugog.

"U drugom je totalna dominacija, igrali smo presing svih 45 minuta, ali nismo zaslužili tu sreću. Pogađali smo stativu, prečku, promašivali situacije... To je tako, kad bacite jedno poluvreme, kad ne uđete motivisani u utakmicu, a protivnik je ekstra motivisan, onda to tako bude", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je kazao da bi utakmica verovatno imala drugačiji ishod da je Petar Škuletić postigao gol iz dobre šanse u prvom poluvremenu, iako je tim bio neubedljiv na terenu.

"Bili smo nekako prazni na terenu. Ne znam šta je razlog toj nervozi... Spominjale su se u medijima neke rotacije. Nema rotacije, da budem jasan do kraja. Najiskusniji će utakmice ispred nas morati da iznesu na svojim leđima", rekao je Nikolić.

Partizan i Vojvodina imaju isti broj bodova na prvom mestu tabele, ali crno-beli su prvi zbog bolje gol razlike. Dva boda manje od njih ima Zvezda, koja je danas u kupu izgubila od Rada, sa kojim ponovo igra za vikend.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke