Trener Partizana: ''Spektakl!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.09.2014.
22:02
Izvor: Beta

Posle večerašnjeg remija sa Totenhemom u Humskoj, šef struke Partizana Marko Nikolić naglasio da je njegov tim pokazao ''model kako se bori za dres i grb svog tima''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su njegovi fudbaleri nagradjeni bodom protiv Totenhema, i ocenio je da je večerašnja utakmica u Beogradu bila "spektakl".

"Dobra utakmica, spektakl. Igrali smo jako dobro, sa izuzetkom par minuta. Brzmo smo ušli u ritam, onako kako smo hteli. Imali smo ogromnu energiju i ovo je model kako se bori za dres. Nagrađeni smo bodom, žao mi je što nisu bila sva tri, jer mi se čini da smo imali više šansi", rekao je Nikolić novinarima.

Partizan i Totenhem odigrali su večeras 0:0 u prvom kolu Grupe C Lige Evrope. Crno-beli su imali inicijativu i stvorili su više šansi, ali nisu uspeli da savladaju Iga Lorisa.

"Žao mi što nismo nagrađeni za trud i zbog publike koja je disala istim plućima sa igračima. Potrudićemo se da još dva puta kod kuće i tri puta na strani napravimo nešto slično. Rekao sam da hoćemo da se takmičimo", rekao je Nikolić.

Partizan nije bio u punom sastavu, kao ni Totenhem.

"Bilo je mnogo toga dobrog, prikazali su mnogo toga ozbiljnog protiv jakog rivala iako smo bili povredjeni i izranjavani. Idemo dalje, čeka nas Kragujevac (gostovanje kod Radničkog 1923) u nedelju, vraćamo se u našu ligu, i moramo da pobedimo u toj utakmici. čestitam i Totenhemu, vidjena je prava viteška borba na obe strane", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke