Trener Partizana otkrio zašto se Đurđević ''ljuti na ceo svet'', ali i šta ceni kod Đilasa!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2017.
20:29
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Partizan je danas bio veoma ubedljiv u duelu sa Koprom, pa trener Nikolić ima razloga za zadovoljstvo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je sjajnom igrom u prvom poluvremenu deklasirao Kopar sa 4:0, sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu, a het-trik je upisao Uroš Đurđević.

Naravno, posle meča, trener Marko Nikolić se posebno osvrnuo na odličan učinak svog napadača.

''Važnije od pobede je što dobro treniramo. Čini mi se da smo danas igrali doata kvalitetno, kontrolisali smo igru. Naravno, ovo je tek početak, umor će stići igrače, ali zadovoljan sam i tu nema mnogo priče. Ima uvek prostora i za pomak u igri.

Đurđević je jedan specifičan napadač, ja ga poznajem iz mlađih kategorija, kad ne postigne gol, ljut je i na sebe i na ceo svet. I ta njegova glad za golovima je jedan veliki kvalitet.

I inače, napadači koji nisu gladni golova, i ne postižu golove. Znam da je sada miran narednih pet dana, da će nasmejan ići na trening'',
izjavio je Nikolić.

Novinare je zanimao i njegov komentar u vezi sa novim napadačem Tavambom, ali i najboljim strelcem iz jesenjeg dela sezone, Brazilcem Leonardom.

''Leo je takođe specifičan igrač, sa svojim kvalitetima, a za Tavambu ima vremena, vidimo da zna da igra, dobar je na lopti i verujem da će da pravi razliku. Ali, nisam sklon da bilo koga posle deset dana kujemo u Zvezde. Strpljivo sa njim, pa ćemo videti'', istakao je Nikolić.

Ono što je juče mnoge iznenadilo, jeste priključivanje 33-godišnjeg napadača Vladimira Đilasa ekipi Partizana na pripremama u Sloveniji. Nikolić je prokomentarisao i njegove kvalitete.

''Imali smo problema sa napadačima, on je već nekoliko meseci tu u Partizanu i pozvali smo ga da radi sa nama da vidimo da li može da bude od koristi timu u nastavku sezone, jer ima neke svoje specifičnosti, kao što je jako dobra igra glavom u šesnaestercu.

To ne znači da će ostati, ali ne znači ni da neće, on je kvalitetan momak i kvalitetna ličnost''
, poručio je Nikolić.

Raduje ga i odlična igra Nemanje Miletića, koji je nedavno dobio ozbiljnu konkurenciju za mesto u timu, posle angažovanja Libijca Mohameda el Monira.

''To je Partizan. Da je sreća da na svim pozicijama imamo po dva-tri kvalitetna igrača, da ih rotiramo, da se takmiče između sebe, a ne samo da imamo igrače koji popunjavaju broj'', zaključio je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Android Komarac
Monday, 23.01.2017
13:33

Po naslovu covjek bi pomislio Karim Benzema glavom i bradom. Boze sta sve necemo docekati.Iako ne znam o kakvom se igracu radi,nikad ga gledao nisam mogu da se kladim da je N. Djurdjic za njega izmislio fudbal a dobio je nogu.Ako je vec uzet neko iz Teleoptika onda je trebalo da uzmu mladog momka a ne veterana

avatar
odjava
Sunday, 22.01.2017
23:35

Da li neko zna jel Djilas uopste odigrao neku utakmicu ove polusezone za Teleoptik.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
09:25

Nije igrao, cak mislim da zvanicno nije ni bio njihov clan, samo je trenirao sa njima sve ovo vreme.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
18:55

Ne znam ni ja.

avatar
odjava
Monday, 23.01.2017
18:35

e to je bas ,, preterano,, ne znam o cemu se tu radi.

avatar
Povratak kralja #48
Sunday, 22.01.2017
22:08

Partizanu treba konstantnost, Ilievu i Nikoliću trebaju par sezona da stvore moćan tim, igračima trebaju par sezona pravog rada sa Nikolićem pa da spremni odlaze u inostranstvo, a ne na klimavim nogama kao što su mnogi otišli iz Partizana i dobar deo nije napredovao koliko se očekivalo. Već posle par meseci rada se vidi napredak kod većine igrača i pojedinačno i timski i zato je važno da ne menjamo svakog prelaznog roka po pola tima, zato je Partizan danas delovao kao pravi tim i samo je bilo pitanje kolko će golova da da slovenačkom prosečnom prvoligašu. To je pravi put što se tiče sportskog sektora, što se tiče rukovodstva, bolje da ne kvarim komentar.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Sunday, 22.01.2017
21:55
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Sunday, 22.01.2017
21:54

Da je sreca pa da na svim zivim pozicijama imamo barem jednog igraca dostojnog renomea kluba, to bi ti trebao da kazes, a ja to kontatujem:-) Na nekim mozda i imamo barem za nasu ligu, ali ih ti uopste ne koristis zato sto si jako tvrdoglav, Mare! Do titule kvalitetom, a ne animozitetom, do titule znanjem, a ne...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 22.01.2017
22:15

znanjem :D hahaha iz minusa nisi izasao 2 godine ti pricas o kvalitetu,komedijas

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 23.01.2017
00:37

ne smes mene da posetis :)

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Sunday, 22.01.2017
22:30

Kako ti davis, jbt...