Trener Partizana najavio promene u sastavu!

Autor: Beta Beta
utorak 07.03.2017.
12:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da će predstojeći meč protiv Metalca biti možda najteža, ali i najvažnija utakmica do sada u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sutra od 15.30 dočekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

"Utakmica protiv Metalca je vrlo opasna za nas. Dolazi samo četiri dana posle derbija, pa je možda i najvažnija u nastavku sezone. Mislim da je ovo najteža, a ujedno i najvažnija utakmica za nas. Koliko će biti teška zavisiće od našeg pristupa igri",
rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 55 bodova, odnosno imaju šest bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a bod više od Vojvodine na trećem mestu. Ekipa iz Lučana je na 11. poziciji sa 26 bodova.

"Metalac je ekipa koje protiv koje smo odigrali možda i najtežu utakmicu u jesenjem delu sezone. To je bila jako neprijatna utakmica za nas jer su se tada odlučili da igraju sa pet igrača u zadnjoj liniji, dosta su nas namučili... To je ekipa koja igra jako tvrdo, na mali broj golova sve utakmice i kada pobedjuju i kada gube, što govori o njihovoj disciplini", rekao je Nikolić.

"Metalac će sigurno biti vanredno motivisan protiv nas, jer se bori za ulazak u plej-of... Ali, ponoviću se rizikujući da budem dosadan, niko ne sme da želi više pobedu od igrača Partizana", dodao je trener Partizana.

Nikolić je rekao da za sutrašnji meč ne može da računa na Alena Stevanovića koji se povredio u derbiju protiv Zvezde.

"Biće prinudnih promena u timu u odnosu na meč sa Zvezdom, Alen je ispao zbog povrede u derbiju... Danas ćemo znati koliko će biti odsutan", rekao je Nikolić i dodao da će možda biti "još neka promena" u timu.

Na pitanje novinara da li igrači biti dovoljno motivisani za utakmicu protiv Metalca posle "pražnjenja" u derbiju, Nikolić je naveo da je meč protiv Zvezde "davno arhivirana".

"Derbi je arhivirana priča, završena u subotu uveče. I posle utakmice sam rekao da nisam zadovoljan rezultatom, mislim da smo makar za jedan gol bili bolji rival, ali da se ne vraćamo sada na to... Motivacija ne može biti sporna, kako se bliži završnica prvenstva mora da bude samo veća i veća", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je podsetio da su crno-beli u seriji od 20 utakmica bez poraza.

"Igrači su svesni rezultata koji su do sada napravili, ali i da to ne znači ništa ako nema svoj nastavak", naveo je Nikolić.

Nikolić je kazao da očekuje da će do samog kraja šampionata trajati trka u troje i da će se crno-beli, Zvezda i Vojvodina boriti za titulu.

Upravo se Zvezda i Vojvodina sastaju sutra u Novom Sadu.

"Ovog trenutka nemam ni sekund vremena da se bavim tom utakmicom. Utakmica protiv Metalca je veoma važna za nas i smatrao bih i sebe i bilo koga iz Partizana koji se bavi time krajnje neozbiljnim i neprofesionalnim. Nemamo prava da potcenimo protivnika", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Tuesday, 07.03.2017
23:23

do kraja sezone ovaj tim: steva celavi-vule-ostoja-bleki-mileta-evi-mesi-leo-neca (alen)-tava (djole) i djuka!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 08.03.2017
00:10

Treca izmena Djuricko umesto Mesija:-D

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 07.03.2017
19:04

jedina promena koje treba da bude je da se igra samo sa evijem pozadi a mali djole da pocne odma pored djuke!

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 07.03.2017
22:07
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 07.03.2017
18:41

Ti si kriv sto nismo ranije poveli, niko drugi. Naravno, pored samih igraca na ciju dusu uvek ide kad ne daju gol.

avatar
leonidis
Tuesday, 07.03.2017
15:57

ma kakav tavamba,covek lici na panj..

avatar
Anderton
Tuesday, 07.03.2017
15:27

Alen je trebao biti zamenjen na poluvremenu i da uđe Neca, Tavamba nam ne treba, oćemo Đoleta Jovanovića i Bošnjaka.

avatar
Tuesday, 07.03.2017
21:49

Ako ćemo da budemo generali posle bitke Tavamba je trebao da igra od početka. Tek njegovim ulaskom je nastao haos u njihovoj odbrani, Đurđević je delovao iz drugog plana, tako smo i dali gol. Neca ništa nije uradio, a Janković je bio jedan od boljih na terenu tako da je bolje da je i Janković igrao pre Nece umesto Stevanovića. Bošnjaka, Jovanovića i ostale supertalentovane igrača Partizana neću da komentarišem u ovom kontekstu jer će momci sigurno dobiti šansu kada je zasluže i tamo gde je manji pritisak na igrače i manja verovatnoća da dožive nepravdu.

avatar
Anderton
Wednesday, 08.03.2017
11:32

Nastao je haos jer Luković nema snage za 90 minuta, a imao je i karton, seti se da je već zadnja 2 derbija završavao sa crvenim kartonom ili na ivici..mislim to je njihov problem, ali je činjenica.

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 07.03.2017
13:14

Ovo sto igra Leonardo je sramota za Partizan.Ja toliku sebicnost nikada nisam video u Partizanu. Razumem da zeli da postigne gol pa bude sebican ali on ne da loptu nikom ni na sredini terena ni na svojoj polovini.Na derbiju je usporavao kontre cak je i iz kornera pokusavao da postigne gol.Treba ga prodati na leto jer ne verujem da ce se promeniti.

avatar
paok
Tuesday, 07.03.2017
13:34

Otice na leto sigurno. A da su ga prodali zimus onda bi rekao da ne valja sti su ga pustili.

avatar
leonidis
Tuesday, 07.03.2017
14:28

bez obzira na tvoj komentar,covek definitivno pravi razliku