Trener Partizana: ''Momci, samo ovako nastavite!''

Autor: Beta Beta
subota 25.07.2015.
22:49
Izvor: Beta

Posle 6-0 protiv Jagodine, šef struke crno-belih Zoran Milinković imao je samo reči hvale za svoje igrače.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je večeras da je njegova ekipa na utakmici protiv Jagodine ostvarila sve što je planirala.

"Po svemu što smo videli večeras zasluženo smo pobedili. Od prvog momenta smo uspeli da nametnemo svoj ritam igre i ne samo što smo bili efikasni i odigrali dobro, već smo uspeli da razigramo neke druge igrače, a neke da odmorimo, tako da smo praktično sve što smo planirali i ostvarili", rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Crno-beli su na svom stadionu danas pobedili Jagodinu sa 6:0 u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

Na pitanje novinara da li je ova partija i ubedljiva pobeda Partizana odgovor na sve navode o nameštanju utakmica, Milinković je ponovio da i dalje ne želi da se bavi time.

"Mene to ne dotiče, igrači Partizana moraju da nastave da rade i da nastave ovako da igraju, jer je to najvažnije za klub i njih same", kazao je on.

Utakmicu crno-belih i Jagodine pratila je jedna novinarska ekipa iz Rumunije i njih je najviše zanimalo mišljenje trenera Partizana o predstojećem duelu protiv Steaue.

"Veoma poštujemo ekipu Steaue. Biće to dve veoma teške utakmice, kako za njih tako i za nas. Pobednik tog duela biće poznat tek posle 180 minuta", rekao je on.

Prva utakmica trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igraće se u sredu, 29. jula u Bukureštu pred praznim tribinama.

"Žao nam je što se igra bez publike. Fudbal se igra zbog navijača. Nije prijatno igračima kada su prazne tribine, ali adaptiraćemo se. Ne razmišljamo o tome da li je to prednost za nas ili ne, već samo u kvalitetu naše igre i igre Steaue", rekao je Milinković. 

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je da su njegovu ekipu poremetili rano primljeni golovi i poželeo Partizanu da ovakve utakmice pruža u evropskim takmičenjima.

"Teško je pričati posle ovakvog rezultata. I posle potpune dominacije Partizana. Oni su pokazali snagu i u ovoj utakmici. Moji momci su ponovo doživeli šokantan rezultat u veoma kratkom periodu i od toga se nisu oporavili.

Dalji tok utakmice bio je uslovljen tim rano primljenim golovima. Želim da ovakve partije pružaju i u Evropi, a mi ćemo videti šta ćemo dalje raditi... Nije nam ni malo lako, ali dovoljna je jedna pobeda i stvari se okreću",
rekao je Gošić.

Jagodina će narednog kola dočekati Metalac na svom terenu, a Partizan će gostovati u Novom Pazaru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rodjen kao ratnik
Sunday, 26.07.2015
02:10

Bravo momci, samo hrabro do LS

avatar
delije sever NS
Sunday, 26.07.2015
13:05

bravo decko,samo sanjaj

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 26.07.2015
17:53

Mi i dalje sanjamo, a ti imas kosmare od nas, a i od Kairata

avatar
England
Saturday, 25.07.2015
23:07

Mene najvise raduju igre momaka iz nase skole fudbala. Lukic danas odigrao fantasticno, Andrija standardno odlican, Ninkovic dao gol izborio penal drugi gol mu ponistili i ako nije bio u ofsajdu, Bogosavac odlicno odigrao na desnom beku i ako je on levi bek, Zivko bez posla, Saponjic dzoker sa klupe treba da dobija vise sansi, Petrovic se popravlja bice valjda nesto od njega, Trujic odlican za rotacij. Protiv Steaue srce na teren pa sta bude.