Trener Partizana iščekuje žreb, ali i pojačanja...

Autor: Beta Beta
nedelja 22.06.2014.
14:56
Izvor: Beta

Uoči žreba u Nionu, trener Partizana Marko Nikolić najavio je da bi Danko Lazović trebalo da ostane u Humskoj, kao i da će sa Markom Lomićem najverovatnije biti potpisan ugovor. Ali, on očekuje i bar još dva pojačanja tokom leta.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da će napadač crno-belih Danko Lazović najverovatnije ostati u klubu, kao i da do polaska na pripreme u Sloveniju očekuje jedno ili dva pojačanja.

"Bilo bi dobro pojačati poziciju gde imamo tri igrača, a to je centralni bek, jer su četvorica optimalan broj. U svakoj od ostalih linija bi bilo dobro da dođe po jedan novi igrač, ali da oni predstavljaju ili budućnost ili da odmah prave razliku. Do polaska za Sloveniju očekujem jedan ili dva potpisa", rekao je Nikolić novinarima na pripremama na Zlatiboru.

Novinare je posebno zanimalo da li će Lazović i sledeće sezone nositi crno-beli dres.

"Ništa se nije promenilo. Danko i ja imamo direktnu komunikaciju i on će biti tu", rekao je Nikolić.

Trener crno-belih je dodao da će s klubom na pripreme u Sloveniju putovati i Marko Lomić, kao i da će do tada se znati njegov status.

"Igrač zavidnog kvaliteta, obavili smo razgovor ovde, sešćemo kasnije za sto i definisati odnos. Ići će sa nama u Sloveniju sigurno, a videćemo o momentu koji je najbolji da sednemo za sto", dodao je šef stručnog štaba Partizana.

Sutra će se u Nionu održati žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona, koju je Partizan dobio priliku da igra, pošto je Crvenu zvezdu kaznila Evropska fudbalska unija (UEFA), a Nikolić je kazao da će njegova ekipa ko god bude protivnik ići na pobedu u obe utakmice.

"Igranje naših klubova u grupnoj fazi evropskih takmičenja je prethodnih godina više bio incident, a ne pravilo. Sutra ćemo saznati protivnika, a u te utakmice ćemo ući iz dobrog ambijenta... Radimo tako da se nadamo da će se to na kraju leta isplatiti", rekao je Nikolić.

Na pitanje novinara koga bi voleo da Partizan izvuče za protivnika u kvalifikacijama, Nikolić je rekao da ne želi da se bavi kalkulacijama.

"Ima timova koji spadaju u grupu manje poželjnih i onih poželjnih. Ne smemo da strahujemo previše, ali ni da potcenimo nekoga previše. Nema u Evropi mnogo mesta za kalkulacije. Najbolje sa geografskog aspekta je nešto što je lako dostupno i gde se može lako organizovati put", rekao je trener crno-belih.

Nikolić je čestitao i osvojenu titulu košarkašima Partizana i Dušku Vujoševiću.

"Čestitam na još jednoj titulu u nizu. Pratili smo utakmice, jesu nas možda malo motivisali, ali smo mi i bez toga veoma motivisani. I mi smo se, kao i oni, tokom sezone susretali sa mnogo problema, ali je najvažnije da su naši navijači nas podržali i prepoznali tu borbu", rekao je Nikolić.

On je rekao da je zadovoljan sadašnjim tokom priprema na Zlatiboru i dodao da u ekipi nema povredjenih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke