Trener Partizana baš slikovit: ''Uzeli smo kombinezon i ašov u ruke i...''

Autor: Beta Beta
nedelja 06.08.2017.
22:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je današnja utakmica protiv Spartaka bila izuzetno teška, ali da je njegova ekipa uspela da "odradi posao" i dođe do pobede.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizan je danas u Subotici pobedio Spartak sa 1:0 u trećem kolu Super lige Srbije i tako zadržao maksimalan učinak u domaćem prvenstvu.

"Čestitam Spartaku na odličnoj igri, bila je ovo jedna teška utakmica. Nije bilo previše lepote, ali je bilo mnogo rada, posla, taktički dobre postavke... Čestitam mojoj ekipi koja je odradila posao. Jednostavno dodju takve utakmice, pogotovo posle Lige šampiona, kada moraš da uzmeš kombinezon i ašov u ruke i odradiš posao", rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

"Protivnik je bio izuzetno težak, nije nam dozvolio da igramo, ali, ponavljam, mi smo odradili posao. To je put kojim ekipa treba da ide", rekao je Đukić.

Novinara madjarske televizije interesovalo je šta Đukić misli o narednom protivniku u kvalifikacijama za Ligu Evropa - Videotonu.

"Ima još mnogo do te utakmice. Mislim da će dvomeč biti težak, ali izjednačen i neizvestan. Uradićemo sve da prođemo dalje. Najviše vodim brigu o svom timu i kako ćemo mi igrati, a manje o protivniku čiju ćemu igru za dva dana u potpunosti znati", rekao je Đukić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Monday, 07.08.2017
02:46

Djukic nekako kao da nema autoritet. Svidja mi se sto forsira tu igru da Partizan stalno napada i ima loptu al to ne ide protiv svakih ekipa i zato sto isapli od oly-a. Taktika je bila jako losa jasno je da imaju kvalitetnije individualce cekali su sanse i iskoristili ih a svjesno Partizanu prepustili da kreiraju napade do mile volje. Nije ovo Spanija gdje je vecinom sve u ljepoti, a rezultat ovog meca je bio vazan po Partizan i donio bi mnogo cega. Cini se da su mu nametnuli malog Cirkovica, u fazonu on mora dobiti sansu (a to sto kod 3 trenera nije bio ni na mapi nikom nista), i doveli Miletica iz najgore belgijske odbrane a imali su kompeltnih 6 mjeseci da dovedu zamjenu prodatom Milenkovicu od kog su inkasirali 5 100 000. Jednostavno, Djukic kao da mora neke stvari, kao da mu je naredjeno tako i kraj. Kao da se on ne pita o transferima (meni bar tako djeluje) i da nema tako jak autoritet kao Nikolic. Sto se tice njih dvojice kvalitetniji trener je DJUKIC po vecini stvari, al nije takticki i autoritativno bolji od Nikolica koji bi sasvim sigurno dozivio debakl od olympiacosa. (Sjetite se meca protiv Besiktasa i 0:4 u BG). Jucerasnji mec pakao brate. Gdje je konidiconi trener? Basaric fali nenormalno, vecina igraca nakon 60 minute se jedva krece, a tek kad neko jace krene (kao oly) pa stoperi nema teoretske da ga stignu! Igrali su koliko im je trebalo i koliko je teren dozvoljavao. Everton kao da nije isti onaj igrac kao prije povrede, Djurdjevic jako los u duelima van 16m i fali mu neko ko ce odlicno uputiti centarsut jer je takav tip napadaca. Muhamed el Monir je ''tehnicki'' bolji od Miletica, umije da dribla, krene u napad i raznovrsniji dok je Miletic bolji od njega u defanzivi al zato u ofanzivi kanta. Cirko los ma k osta pricao ako mu se malo priblizi protivnicki igrac on tu loptu momentalno izbacuje u out, mnogo konfuzan igrac. Vule kapiten al i njemu treba bolja zamjena od Miletica novog. Ostoja majstor pokriva i od Cirkovica zato se nekad desi neki ispad. A sta tek reci za danasnjeg KAPITENA? Ko sve nama nosi kapitensku traku, Boze sveti.

avatar
Coaaa94
Monday, 07.08.2017
00:09

Djukic prvo kaze da ce znati igru Videotona za dva sata,a danas kaze za dva dana,izgleda da su bas komplikovani :D