Trener Olimpijakosa: ''Može sve da krene naopako...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.08.2017.
19:25
Izvor: Sportske.net

Albanski stručnjak na klupi ekipe iz Pireja upozorava da još ništa nije gotovo protiv Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Iako je Olimpijakos u Beogradu ostvario rezultat možda i bolji od očekivanog (3-1), iako će Partizan morati da postigne bar tri gola ako želi u plej-of kvalifikacija, Besnik Hasi upozorava da njegov tim sutra u Pireju mora da igra kao da je rezultat prve utakmice 0-0.

''Razgovarali smo posle prve utakmice i dogovorili se da ćemo u revanšu igrati kao da je 0-0. Imamo dobar rezultat, postigli smo tri gola, ali i protivnici imaju 90 minuta da se vrate u igru. Partizan je u prvom meču bio pod pritiskom, a sada ćemo mi imati taj pritisak. Ipak, imamo obavezu i želju da ostvarimo rezultat koji želimo'', poručio je Hasi, a prenosi novasports.gr.

On je istakao i da ima velikog iskustva u ovakvim utakmicama, tvrdi da je dobro pripremio ekipu, ali ga nešto ipak tera na oprez...

''Sve može da pođe naopako, ako psihološki ne uđemo dobro u meč. U prvoj utakmici je bilo 1-3, tako može i sutra da bude. Zato moramo da budemo fokusuirani i važno je da ne primimo rani gol koji bi mogao da dovede do panike'',
opominje Hasi, ali i naglašava da je cilj njegove ekipe pobeda pred svojim navijačima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 01.08.2017
20:02

Ukoliko suđenje bude jednako u korist gosta kao u Beogradu, a procenat iskorišćenih šansi domaćina i gosta isti kao u Beogradu Partizan ima dobre šanse da prođe ali ovo prvo se neće desiti, a drugo će biti teže nego u Beogradu jer Partizan igra sada bez Leonarda, a Olimpijakos će verovatno biti pojačan bar za povratak Fontasa. Po prirodi sam optimista ali realno šanse su nam manje nakon utakmice protiv Javora jer Đukić ni tu utakmicu kao ni utakmicu protiv Mačve nije iskoristio na pravi način da pripremi ekipu za mečeve protiv Olimpijakosa. Đukić je protiv Mačve i Javora promešao karte, većinu karata pohabao, asove pogubio, a džokere nije pronašao, u Pireju zaista treba da se desi čudo, neko vaskrsenje da bi Partizan prošao.

avatar
Tuesday, 01.08.2017
20:54

E, Fontas si bas:-D Fortunis.