Trener Nefčija: ''Partizan ne može da nas iznenadi!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.08.2014.
23:32
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Iskusni stručnjak na klupi Nefčija Bujukaga Hadžijev smatra da je dobro ''prostudirao'' igru vicešampiona Srbije i najavljuje dopadljivu predstavu u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg treninga na Marakani, ekipa Nefčija se konačno preselila na stadion u Humskoj, gde su večeras održali zvanični trening pred sutrašnji duel sa Partizanom, a trener Hadžijev je u razgovoru sa novinarima na konferenciji za medije izneo svoja očekivanja od ovog susreta.

Hadžijev je naglasio da je Partizan veliki klub, ali i primetio da je potpuno promenio tim u odnosu na pre dve godine, kada su se ove dve ekipe sastale u grupnoj fazi Lige Evrope.

A na osnovu onoga što je video u dvomeču Partizana i Ludogoreca, trener ekipe iz Bakua smatra da ga njegov kolega Marko Nikolić ne može ničim iznenaditi.

''Poštujemo Partizan kao veliki i poznat tim, poznajemo ga dobro, iako je od pre dve godine potpuno promenio tim. Odgledali smo dva meča sa Ludogorecom i mislim da smo stekli uvid u vrednosti Partizana, a nadam se da neće moći da nas iznenade.

Smatram da će se pobednik znati tek posle revanša u Bakuu, a odlučiće nijanse. Verujem da će srpski ljubitelji fudbala uživati u igri oba tima, pa neka pobedi bolji'',
poručio je Hadžijev.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke