Trener Napretka: ''Čujem da penala za Partizan nije bilo...''

Autor: Darko Mitrović
petak 25.11.2016.
20:34
Izvor: Sportske.net, Beta

Iako su u Humskoj ispustili dva gola prednosti, trener Napretka kaže da nema šta da zameri svojim igračima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Napretka Dragan Ivanović rekao je da žali što njegova ekipa nije uspela da sačuva prednost od dva gola. 

"Prelomni momenat utakmice je bio što nismo znali da sačuvamo 2:0 s igračem više. Dobili smo gol sa potpunom odbranom i dozvolili Partizanu da se psihološki vrati u utakmicu.

Partizan je bio domaćin i znali smo da će igrati silovito. Nismo dobro parilali, iako je posle izjednačenja vidjena velika borba bez izrazitih šansi.

Nismo izdražali u poslednjih par minuta. Nemam šta da zamerim mojim igračima, dali su sve od sebe. Partizan je nošen publikom kao svojim 12. igračem došao do trećeg gola", rekao je Ivanović. 

Upitan da prokomentariše penal koji je dosudjen Partizanu u 55. minutu, Ivanović je rekao da je od igrača čuo da faula nije bilo.

-- --

"Ne znam da li je došlo do kontakta. Čujem u svlačionici od igrača da penala nije bilo. Taj gol je vratio Partizanu samopouzdanje", rekao je Ivanović.

On se složio s konstatacijom novinara da je sudija Nenad Đokić bio glavni akter večerašnje utakmice.

"Nije bio siguran... Ali nije moje to da komentarišem", kazao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 26.11.2016
15:34

Ma nije bilo za penal,ali ga jeste povukao za dres u predelu stomaka.Sto ga vuces za dres?!Pusti ga da vidimo sta ce da uradi kada ga ne vuces za dres?!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
10:07

Ma, pusti ih, oni idu toliko daleko da cak tvrde da to nije bilo ni za karton, neki da cak uopste nije bio ni faul?!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 26.11.2016
10:22

Ако желимо оздрављење српског фудбала Толетове судије треба одстранити из њега.

avatar
Anderton
Saturday, 26.11.2016
00:29

Nije baš da nije bilo. Leković ga je vukao za dres..e sad koji je intenzitet..međutim ako je ono crveni za Đurđevića onda nemate šta da se bunite.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Saturday, 26.11.2016
00:05

Naravno da nije,pokradeni ste za penal i crveni,smejurija!

avatar
paok
Saturday, 26.11.2016
10:30

Ma vazi, a crveni za Djurdjevica je kao bio. Daj molim te sudija je obostrano gresio. Napisi nekad normalan komentar za promenu. A verovatno si kukao i fa su vas suduje pokrale i protiv Efesa, stvarno svi protiv vas.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
10:08

* nemacki i madjarski (malim pocetnim slovima), sumNJam

avatar
paok
Saturday, 26.11.2016
14:48

Ma kako ti mozes znati koji ja jezik pricam. Prvo ne zivim u Srbiji a kad te vec interesuje pricam Nemacki i Madjarski. Jel to dovoljno za tebe, sumljam da znas i jedan od ova dva.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Saturday, 26.11.2016
12:54

Ovde nema sta protiv nas da bude to su vase kradje,posle pricate o necemu,za efes je cela evropa videla ako citas malo strane sajtove,mada sumnjam da znas bilo koji drugi jezik

avatar
сочинитељ
Friday, 25.11.2016
22:47

што се секираш добри човече,ви сте играли фудбал,а они су играли игре,као и увек,чим зашкрипи стиже помоћ пријатеља коме се стално захваљују...ова утакмица је одличан материјал за српски калчополи,ваљда ћемо га дочекати...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 25.11.2016
22:13

Срамота за српски фудбал и то велика.

avatar
Red blood
Friday, 25.11.2016
21:47

Veliki Dragan Ivanovic Gace!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
21:46

Jos nesto, Ndiaje je za ono guranje zasluzio zuti karton sto znaci da bi u 74. minutu bio iskljucen pa vi vidite da li imate pravo da galamite, a vec ste precutali da smo prvo bili osteceni za penal sto jos uvek nije strasno no mogli bi da bude Hahaha

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
21:41

E, sad je dosta. BIO je penal za nas u prvom poluvremenu i Djurdjevicu mora da se ukine suspenzija i da vec protiv Vojvodine moze da nastupi, Balazic je zasluzio zuti karton, Jevtovic takodje, a posle Balazica (mislim da je tako islo hronoloski) je i Vulicevic prevaren i Napredak ostecen za izlazak pred naseg golmana i idealnu sansu za gol. Sto se tice te prilike Bozinova, bio je povucen za dres izvan kaznenog pa pusten i Lekovic je zasluzio da bude iskljucen, ali penal za nas najverovatnije nije postojao; stvarno je smesno da se javljaju oni koji su cutali kao zaliveni u subotu, ja uvek ovde napisem svoje misljenje i vidjenje cim se nesto desi sto je vrlo cesto dosta nezahvalno jer mogu i da pogresim ako preuranim, to se barem lako da proveriti za toliko utakmica otkad pisem na portalu...

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 25.11.2016
22:00

bio je penal kod Bozinova i sudija osim dve greske u prvom poluvremenu po jedna na obe strane sto si i pomenuo ostalo je odsvirao odlicno, pogotovo u drugom...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
13:26

Nije bilo guranja nego povlacenja, ali dobro. Bio je penal u prvom za nas, sad sam vec i potpuno ubedjen u to.

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 26.11.2016
12:10

guranje sa ledja u punom trku i to mozda oba igraca Napredka, a za nogu ne znam, nisam obratio paznju na taj detalj... jer kakvi vam se smesni penali sviraju ovo je moralo jer onda nijedan do sada nije trebao...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
00:48

Kako je bio penal? Ne mogu da verujem da ti tvrdis da je bio penal:-D Jedino ako je bilo kontakta nogom, ali ja mislim ga ipak nije bilo.

avatar
ipak smo mi PRVI
Friday, 25.11.2016
22:25

Prvo Balazec je zasluzio crveni karton jer je bio zadnji igrac odbrane.I igrac napretka bi izsao sam pred golmana.Kod prvog gola Napretka sudija je moro svirati faul za Napredak jer je vise nego ocigledno da taj isti Balazec pada i obara igraca napretka.Sledece u prvom poluvremenu pomoci sudija na nekih 25 m od gola Partizana signalizira prekrsaj u korist Napretka a glavni sudija iako se nala 30 metara od mesta faula ne uvazava njegovu signalizaciju.Vulicevic dobija faul kod rpovanja koji je bio 10x slabijeg intizeteta nego sto Balazec odgurno igraca napretka.Drugi zuti za Djurdjevica je presmesan decko pao ali niti je trazio penal niti ista.Kod penala za Partizan vise nego cudna odluka.Tako je sviro da niko ziv u prvi mah nije znao sta je sviro.Isto tako nije svaki penal ili start za penal zuti karton.Za ovaj start igrac nikako nije trebo dobiti zuti karton pogotovo ne drugi zuti.Sve u svemu sudjenje na seoskim turnirima u malom fudbalu ja za tri klase bolje.