Trener Mladosti: "Elvis Prisli rešio utakmicu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.04.2017.
21:04
Izvor: Sportske.net

Strateg lučanske Mladosti Nenad Milovanović poručio je nakon poraza od Crvene zvezde da je "Elvis Prisli stupio na scenu i rešio meč".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri lučanske Mladosti eliminisani su u četvrtafinalu Kupa Srbije, pošto ih je večeras Crvena zvezda savladala rezultatom 4:2.

Strateg gostujućeg tima Nenad Milovanović bio je rezigniran zbog poraza, ali ne zbog slabe igre svog tima, već očito zbog arbitraže.

"Prvo poluvreme Mladost veoma dobra, veoma korektna, sa kontrama, nismo se branili. Imali smo nekoliko prilika i gol je došao na vreme" počeo je analizu trener Mladosti, a onda nastavio,

"Moram priznati da sam razmišljao da li da dajem izjavu posle utakmice ili da ćutim, jer i ćutanje govori nešto. Na startu drugog poluvremena primamo gol iz svoje greške i onda na scenu stupa Elvis Prisli i rešava utakmicu!" konstatovao je Milovanović.

Može se samo pretpostaviti da je strateg Mladosti mislio na glavnog sudiju Novaka Simovića koji je, baš kao što smo konstatovali u izveštaju, jako slabo odradio posao.

Gosti su u prvom poluvremenu nesumljivo bili oštećeni u dva navrata kada su opasne akcije prekidane signaliziranjem nepostojećih ofsajd pozicija, a dosuđeni penali na obe strane u nastavku takođe su priča za sebe.

Pored toga, verujemo da u redovima Mladosti zameraju nedosuđen prekršaj nad Sašom Jovanovićem pre drugog gola nakon čega je isključen i Nikola Andrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borussia Dortmund
Wednesday, 05.04.2017
21:49

Preskir oko vrata i Nis ekspres,to je posao za ovog!

avatar
Dado35
Wednesday, 05.04.2017
21:16

😂😂😂😂kralj

avatar
Dača
Wednesday, 05.04.2017
21:12

Novak Simović odradio loš posao? Zavisi kako se uzme i koga pitate. Ako pitate lice sa poternice on će vam reći da je sudija odradio veoma dobar posao.