Trener Metalca: ''Možda baš mi zaustavimo Zvezdu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.11.2015.
19:31
Izvor: Sportske.net

Sjajno raspoloženje u ekipi Metalca posle trijumfa nad Partizanom, a trener Vanić uverava da se na ovome njegov tim neće zaustaviti!

fkmetalac.rs/SimoMarić
fkmetalac.rs/SimoMarić

Povezane vesti

Metalac je ostvario prvu pobedu na domaćem terenu u ovoj sezoni, a trener te ekipe Nenad Vanić rekao je da su igrači pružili više od maksimuma.

"Zahvalan sam igračima, ovo je njihova pobeda, dali su više od maksimuma da bi došli do famozne pobede na domaćem terenu. Neka uživaju, ovo je velika pobeda za nas, za klub protiv protivnika koji je došao da uzme bodove, možda je na njih računao s obzirom na situaciju u kojoj je", rekao je Vanić.

"Pobeda je možda došla kada smo se najmanje nadali, možda smo u nekoj od prošlih utakmica zaslužili trijumf. Pobeda je došla u pravo vreme. Nadam se da nećemo na ovome stati, to je veliki podstrek za nastavak prvenstva", dodao je Vanić.

Metalac će u narednom kolu igrati protiv vodeće Crvene zvezde, a Partizan u Jagodini.

"Pokušaćemo da igramo na ovakav način, daćemo svoj maksimum. Zvezda ima 13 pobeda uzastopno, sanjaćemo da budemo mi ti koji ćemo ih zaustaviti. Predstoji nam da se hladne glave spremimo za taj duel, da izgaramo, pa rezultat neka dođe kao posledica toga", rekao je Vanić.

Metalac je 11. na tabeli sa 18 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije sever NS
Monday, 02.11.2015
18:44

Pa mi nismo oni,sto se vidi i po rezultatima i po igrama ali dobro,neka bude to MOZDA :)

avatar
Nemanja Jovanovic_fb1
Monday, 02.11.2015
16:21

posta va zvezda kahriman lukovic jovanovic ibanjez petkovic donald grujic srinc plavsic katai jovic

avatar
Zvezdu voli Srbija
Sunday, 01.11.2015
22:47

Nama ne moze da se preti jer nismo vam mi partizan,a to cemo vam pokazati na Marakani.

avatar
bora majstor
Wednesday, 04.11.2015
04:13

ma da vi ste sila na balkanu , zato cim igrate sa nekim iz evrope vi padate.sta bi vi sad pisali da protiv vas nekom dosudi onakav penal i da vama ne dosudi cis penal da ne pricamo o kriterijumu sudjenja kad su startovi u pitanju a svi znamo da niko NE SME ni da pomisli da zaustavi zvezdu a kamoli bod da joj uzme, ko moze da se raduje takvoj tituli??? sem onih koji su joj omogucili anksiozne i preplasene protivnike, koji se boje i faul da naprave protiv komsinice.

avatar
bora majstor
Wednesday, 04.11.2015
17:54

ode se neko pravi blesav oce da kaze da su posteno pobedili partizan aq zasto nema antidoping kontrole na pojedinim utakmicama ,a ova uprava partizana mora da cuti zbog drzavnih silnika jer bolje je izgubiti titulu nego doci na udar rezima jer ovi su gori od aparthejda a i pojedini vasi napaljeni navijaci jer vi ste stub srosta (srpskog srama ).

avatar
Zvezdu voli Srbija
Wednesday, 04.11.2015
12:29

Zvezda - partizan 3:1. Pametnom dovoljno.

avatar
Mance34
Sunday, 01.11.2015
21:52

ahahaha pa svi znamo da niko NE SME ni da pomisli da zaustavi zvezdu a kamoli bod da joj uzme, ko moze da se raduje takvoj tituli??? sem onih koji su joj omogucili anksiozne i preplasene protivnike, koji se boje i faul da naprave protiv komsinice

avatar
Ivan Micic
Monday, 02.11.2015
01:13

Znači i Partizan je anksiozan??? Druže te priče padaju u vodu!!! Da smo izgubili derbi,te priče bi i mogle da se pričaju,ovako to zvuči smešno.

avatar
Mance34
Monday, 02.11.2015
17:13

Pa ko zaista hoce da pogleda na koji nacin zvezda dobija utakmice njemu ce sve biti jasno. Pogledajte samo one silne prelaze iz 1-2 i 2-1, te utakmice su zakucale poslednji ekser u kovceg srpskog fudbala... to je jasno svima koji zele to da vide. Srpski fudbal novi rijaliti program

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Sunday, 01.11.2015
21:26

Cak ti i verujem da cete to zeleti, ali cisto sumnjam da ce to i da se desi. Inace, prva pobeda Metalca kod kuce ove sezone, eto koliko smo jadni.

avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 02.11.2015
00:08

Ne sumnjaj, nece se desiti, previse smo mi kvalitetni za Metalac. Da ste jadni, jadni ste ali mislim da onde nije bio penal tako da je trebalo da bude nekih 0:0.

avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 02.11.2015
01:25

Vidis ja ne bih svirao ni jedan, onde je bilo premalo kontakta (mada ne znam sta radi onaj Ostojic) a ono je bila ruka uz telo i mislim da nije bilo nikakve namere.. Takodje mislim da je zuti dovoljna kazna za ono igranje rukom s'obzirom da je i onaj igrac Vojvodine protiv nas isto dobio zuti karton. Ja sma stekao utisak da je uprava dovela ono sto je Milinkovic trazio, kad pogledas to i nisu tako losa resenja, ali se nisu uklopila, drugo je pitanje sto ih ne otupuste. Bilo kako bilo morate da menjate nesto na zimu inace cete udariti i u minus 30..

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Monday, 02.11.2015
00:42

Naravno da nece, vidim sad i sta je napisao jedan njihov igrac. Znas kako, bilo je ipak elemenata za penal za Metalac i mislim da bih ga i ja svirao, a i posle toga je bio za nas zbog one ruke jer se njihov igrac okrenuo tako da ga lopta pogodi u lakat sto je isto ruka, a niko ga nije terao da se tako postavi. Dakle, 1-1 ili 2-1 za nekoga, sta ja znam, to nije ni toliko vazno, ova nasa uprava ne radi u interesu kluba, to je sad valjda svima jasno...

avatar
Dropkick Murphys
Sunday, 01.11.2015
20:41

Mozda Metalac pobedi nas,mozda Partizan izbegne plej aut,ali nista d toga........Nastavite da mastate,i jedni i drugi......Titula bez poraza...........U dobroj smo formi,nas najveci takmac za titulu,Borac,ne moze da nas stigne........

avatar
bora majstor
Monday, 02.11.2015
08:25

e moj brate koliko ste jadni zar ti jos nije jasno sta se desava ali dzaba sve kad ce u prvom predkolu da vam dodje strasni kairat

avatar
Dropkick Murphys
Monday, 02.11.2015
17:56

MAnite me vi Grobari teorija zavere,samo to u reci........Ubedili ste sami sebe u nesto sto jednostavno ne postoji..............Te zavere u fudbalu,te zavere u kosarci,svi su krivi,i drzava i premijer i uefa i fifa i uleb i aba liga,i zemlja sto se okrece oko sunca,i svi su protiv vas,citav drzavni vrh,citav sistem,jedino ste vi preposteni i naivni,i najbolji,ali neprijtelj ne da...........Zaboravili ste Marjanovica,Ruzica,i ostale,ne mogu ni imena da im pominjem...........Drugo,rekli su ti ljudi vec,ova Zvezda i ona sto je igrala sa Kairatom,nemaju veze......Ti si se uhvatio za Kaitar,a ja bih mogao da pomenem Tikvu,Samrok i ostale.............Dakle,glavu usvoje dvoriste i manite se teorija zavere...........Plej aut je pred vratima..........

avatar
MisoG
Monday, 02.11.2015
15:35

Dragi moj majstore , zar ti zaista ne vidiš koliko je Zvezda sada jaka , i koja je razlika između te Zvezde i one protiv Kairata ? Ovu Zvezdu može samo ukopati dug , pa da je kazne ne izlaskom u Evropu , što većina vas jadnika priželjkuje . Nemate ni malo patriotskog u sebi . Ja volim i navijam za Zvezdu , ali isto tako svim srcem navijam i za Partizan kada igra u Evropi .

avatar
mr.wolf
Monday, 02.11.2015
14:00

Strasni kajrat ili ne, nije bitno, da si malo objektivan shvatio bi da tim koji je igrao protiv kajrata u ovom timu ima 2 prvotimca. A to sto nekom nije jasno sta se desava, potrudi se da objasnis, evo ni meni nije jasno ? Nije mi jasno ni kako ste vi pre 4-5 sezona zavrsili prvenstvo bez poraza, objasni mi i to ?