Trener Ivanjičana potvrdio - Ova trojica igrača sigurno ne igraju protiv Zvezde

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.05.2017.
13:16
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Ekipa Javor Matisa neće moći da nastupi u kompletnom sastavu protiv aktuelnog šampiona. Pod znakom pitanja i iskusni Milović...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uz utakmicu u Nišu, između Radničkog i Partizana, i duel u Ivanjici će sutra privući najveću pažnju fudbalske javnosti u Srbiji.

Ekipa Javor Matisa će u sredu od 19 časova dočekati Crvenu zvezdu, koju samo pobeda ostavlja u trci za šampionsku titulu sa Partizanom.

Ivanjičani u ovaj meč ulaze rasterećeno, s obzirom da su plasmanom u plej-of ostvarili svoje ovosezonske ambicije, ali će pokušati da pruže što snažniji otpor još uvek aktuelnom šampionu.

U najavi sutrašnje utakmice, trener Javor Matisa Srđan Vasiljević je potvrdio da do kraja sezone neće moći da računa na trojicu povređenih igrača - Gafurova, Cvetkovića i Kikovića.

''To je veliki hendikep za nas. Juče na treningu nije radio ni Milović, koji ima nekih stomačnih problema. Videćemo danas kakva je situacija sa njim u pitanju. Ali, naš cilj je da se predstavimo na najbolji način, a što se tiče rezultata, nikad ne prognoziram, bitno je da moj tim odradi profesionalno svoje zadatke'', poručio je Vasiljević.

Slično razmišlja i iskusni golman Ivanjičana Vladan Đogatović.

''Zvezda će sigurno pokušati da nas pobedi, jer prvenstvo nije gotovo i imaju šansu da budu šampioni. Mi ćemo u meč ući odgovorno i disciplinovano. Nismo u poziciji da pretimo Zvezdi, ali uz maksimalan i profesionalan odnos možemo do povoljnog rezultata'', izjavio je Đogatović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MC Hammer
Tuesday, 16.05.2017
14:12

Nesto mi niste bili tako umereni u izjavama kad vam je Partizan dolazio... Tu je bilo najave neke pobede, pretnji...

avatar
Tuesday, 16.05.2017
13:33

Mladost bez 6 igrača, a Javor bez 4 protiv zvezde. Bez kolko će Radnički igrati?

avatar
Dario Bubic
Tuesday, 16.05.2017
13:44

bez koliko je igrao javor protiv vas i bez koliko je igrao vozdovac

avatar
svojnasvome
Tuesday, 16.05.2017
14:09

Morao bi znati da je vozdovac igrao bez 4 igraca protiv vas tacnije oderao vas je vozdovac u kombinovanom sastavu...ti su se svi vratili pa zato neki koji su protiv vas igrali nisu bili u startnih 11 sa partizanom

avatar
Okar
Tuesday, 16.05.2017
13:45

Rekošte vi grobari i dođe Voždovac kod vas bez trojice startera koji su igrali protiv Zvezde, među njima i Gavrić. A da ne kažem o vraćanju lopte golmanu na 70m od njihovog gola kod zaostatka od 2:1?!?!!

avatar
Poznavalac
Tuesday, 16.05.2017
13:24

klasika,protiv zvezde skoro svi timovi igraju u kombinovanom sastavu i gde je tu regularnost??sramota..

avatar
Tuesday, 16.05.2017
14:27

Dao sam vam plus obojici jer nema toga cega se oni nece dosetiti, ni od cega ne prezaju, ali ne znam bas za to da je bilo mnogo takvih primera do sada. Ni Vozdovac nije bas izasao u najjacem sastavu za vikend pa ce to biti 2-1 za cz, a videcemo u kakvom ce sastavu nama doci Mladost, a u kakvom Radnickom njima:-D

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Tuesday, 16.05.2017
14:35

Vozdovac protiv vas bez 5 igraca