Trener Irtiša: "Morate da znate kakav je klub Zvezda"

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.07.2017.
21:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Irtiša Dimitar Dimitrov rekao je danas da je zadovoljan današnjim nerešenim rezultatom protiv Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Irtiš i Zvezda su igrali 1:1 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Utakmica je bila dobra, ali sam zadovoljan rezultatom protiv Crvene zvezde. Sporo smo išli u tranziciju", rekao je Dimitrov novinarima u Pavlodaru.

Zvezda je vodila golom Ričmonda Boaćija iz penala u 51. minutu, a gol za kazahstanski tim postigao je Stefan Živković, takođe iz jedanaesterca u trećem minutu nadoknade.

"Zvezda je favorit u revanšu, morate da znate koji je to klub, bivši šampion Evrope, koji igra veoma dobro", kazao je Dimitrov.

On je naveo da je fudbalerima srpskog kluba kasno primljen pogodak sigurno teško pao.

"Moji igrači su bili umorni jer smo igrali pre dva dana. Zvezdi je primljeni gol u poslednjem minutu sigurno teško pao, ali to je fudbal", rekao je Dimitrov.

Revanš će se igrati za sedam dana u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 14.07.2017
09:01

Mislim da su ljubitelji fudbala u Kazahstanu već imali priliku da se upoznaju sa moćnom zvezdom, i da su shvatili kakav je to tim.

avatar
Luj XVI
Thursday, 13.07.2017
23:38

Jednostavno je Brend, posebno za uslove naseg brdovitog Balkana ! Svidalo se to ljudima ili ne, cijie god je ko pristalica , neke stvari se ne mogu osporiti ! Irtis ladno igra na vestackoj travi, sadasnje ekipe koje su u rangu sa nasim timovima ili jednostavno ispred su kako bih ono rekao narodski .... ,, Juceranjcici'' ! Jednom silan, uvek silan. Biti Visesampion evrope, takodje nije mala stvar. A gde je Notingen Forest recimo, ljudi se danas odusevljavaju mahom sadasnjim velesilama u vidu novonastalih Super klubovima, sa super zvezdama koje trce za parama ... :/

avatar
Salone
Thursday, 13.07.2017
22:56

Neko nekad neko nikad.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 13.07.2017
21:57

Svakom je velika cast kad mu se barem jednom u zivotu ukaze prilika da igra protiv jednog bivseg evropskog i svetskog sampiona.

avatar
DuskovicSRB
Thursday, 13.07.2017
23:10

Lepse im je da ispadnu protiv bivseg ev prvaka nego da prodju neki klub koji nije osvajao jel?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 14.07.2017
09:10

Nisam rekao da je lepse, nego da je cast. Zao mi je ko je ta moja recenica za tebe bila toliko komplikovana pa nisi ukapirao njen smisao.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 13.07.2017
21:53

Hvala bogu,pa da ne trazim ali tipa od 100 MILIONA klubova,nekih 20ak je bilo prvak svog kontinenta i sveta.