Trener 'Građevinara': "Everton je stožer Partizanove ekipe"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.02.2017.
13:53
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Strateg beogradskog Rada Nebojša Petrović pohvalno je govorio o kvalitetima Partizanovog tima, a apostrofirao je značaj Evertona Luiza.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon dvonedeljnh priprema na Kipru i nedelju dana rada na Banjici "Građevinari" spremni dočekuju utakmicu sa Partizanom na startu prolećnog dela sezone.

Strateg Rada Nebojša Petrović ističe da je njegov tim odlično radio u pripremnom periodu zbog čega se nada dobrim rezultatima u prolećnom delu sezone.

"Poslednju fazu priprema, predtakmičarski deo, odradili smo u našoj staroj bazi na Kipru gde smo imali izvandredne uslove što se tiče sprovođenja treninga i oporavka igrača. Imali smo sintezu svega onoga što nam je potrebno da bismo došli do optimalne forme koja nam je potrebna za start prvenstva i za celu ovu polusezonu" objasnio je Petrović.

Prvi takmičarski meč u 2017. godini ekipa Rada igra protiv Partizana, a trener superligaša sa Banjice ima samo reči hvale za protivnika, posebno za jednog od igrača "Parnog Valjka".

"Ove nedelje spuštamo opterećenje, osvežavamo tim i usmeravamo igru ka sledećem protivniku, ekipi Partizana koja je respektabilan rival u našem prvenstvu. Radi se o timu koji ima svoje kvalitete, pre svega u organizaciji igre i njenoj kontroli. Imaju Evertona koji je faktički stožer igre, imaju 'našeg' Đuku, Leonarda, imaju sve ono što je potrebno da jedna ekipa dobro funkcioniše" istakao je Petrović i dodao,

"Međutim, mi se njima moramo i možemo suprotstaviti i ja sam optimista. Igramo na domaćem terenu, imamo iskontrolisani kvalitet, spoj mladosti i iskustva, veliku energiju i jedva čekamo da počne prvenstvo" zaključio je popularni 'Maradona'.

Utakmica 22. kola Superlige Srbije između Rada i Partizana na programu je u nedelju od 14 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Thursday, 16.02.2017
15:01

SJajno se Rad pojačao,kao i cela Super liga. Nikad nam liga nije bila jača. Kasalica,Kojić,Volkov,Rodić,Nikolić,Krefl,Perendija,Tubić... Sve su to igrači koji su došli u Super ligu,a nisu pojačali večite.

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 16.02.2017
16:46

Najmanje 2 predstavnika u evropi sledece sezone..

avatar
BRAT IGI
Thursday, 16.02.2017
22:02

morao sam ti dati minus za ovaj komentar. pa to su sve da se nasmejes igraci pogotovu nasi bivsi kojic, volkov i perendija brate.