Trener Čukaričkog: "Tabela pokazuje ko je favorit"

Autor: Beta Beta
petak 20.03.2015.
16:01
Izvor: Beta

Vladan Milojević ističe da je prema poziciji na tabeli "jasno" ko je favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici sa Partizanom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 17 časova igraju protiv Partizana, utakmicu 20. kola Super lige Srbije.

"Dolazi nam Partizan, očekujem lep ambijent na našem stadionu. Ne bih trošio reči na Partizan, oni su lideri na tabeli i znamo da će doći da igraju otvoreno. Ne treba razmišljati o tome ko je favorit u predstojećem duelu, to je jasno prema poziciji na tabeli", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je prvi na tabeli sa 46 bodova, a Čukarički je treći sa 10 bodova manje.

"Obe ekipe gaje otvoreni stil i napadački fudbal. Ovo bi trebalo da bude praznik za čukaricu, kao i uvek kad se igra bilo koja utakmica na Banovom brdu, a ne samo protiv Zvezde i Partizana. Mojoj ekipi ne nedostaje motiva, nadam se da će obe ekipe odigrati dobru utakmicu i da će fudbal pobediti", rekao je Milojević.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić ima probelma sa povredom i uoči utakmice znaće se da li će biti u sastavu, dok će zbog suspenzija meč propustiti Ivan Todorović i Lukas Pjasentin.

"Partizan jako dobar kolektiv, u svakoj utakmici ima nekog pojedinca koji 'iskoči' i može da reši utakmicu. Ne znam šta može da reši utakmicu, jedan detalj, jedan prekid ili loš dan jedne od ekipa", rekao je Milojević.

Fudbaler Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi favorita. Mirosavljević u utakmicu protiv svog bivšeg kluba ulazi posle dva postignuta gola protiv Voždovca, u Kupu Srbije (2:0).

"Partizan naravno jeste favorit, tabela dovoljno govori. Oni su u usponu forme, ali mi imamo pravo na nadu. želimo da se nadigravamo i da vidimo ko je bolji na našem terenu, nećemo izaći sa belom zastavom", rekao je Mirosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke