Trener Čukaričkog se nada finalu

Autor: Beta Beta
utorak 17.03.2015.
15:12
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog, Vladan Milojević rekao je danas da očekuje potpuno drugačiji meč sa Voždovcem u polufinalu Kupa Srbije u odnosu na utakmicu koji su odigrali sa tim rivalom u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čukarički i Voždovac su prošlog vikenda odigrali 0:0 u 19. kolu Super lige Srbije, a već sutra ih očekuje novi duel.

"Igrali smo u subotu već protiv Voždovca... To je jako dobra ekipa, bez obzira na sve što se tiče prvenstva, to i nije nihova realna pozicija. Kup je sasvim drugačije takmičenje, dve su utakmice, šanse su 50-50"
, rekao je Milojević novinarima na stadionu Čukaričkog.

Ekipa sa Banovog brda sutra od 16.00 dočekuje Voždovac u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Revanš meč zakazan je 8. aprila.

"Nepoznanica između nas i Voždovca nema. Dobro ćemo se pripremiti, moji momci su apsolutno spremni. Mislim da će biti drugačija utakmica od utakmice u subotu. Uz pun respekt prema Voždovcu, mi gledamo sebe, ja imam puno poverenje u svoje igrače", rekao je Milojević.

Posle meča sa Voždovcem, Čukarički očekuje i težak meč protiv Partizana u Super ligi.

"Nama je svaka utakmica bitna, nama je bitna i prijateljska. U ovom trenuku razmišljamo samo o Voždovcu. Ne interesuje nas utakmica protiv Partizana... Jako je bitno da imam veliki fond igrača koji u svakom trenutku može da odgovori zahtevima. Sada je najvažnije da svi konkurišu za tim", dodao je Milojević.

Čukarički je trenutno na trećem mestu na tabeli Super lige sa 36 bodova, a Milojević je istakao da njegovi igrači polako postaju svesni uspeha koji postižu.

"Polako počinju da budu svesni toga i oni to moraju da nose... Nema nazad. Kad si došao do jednog mesta, sad moraš da treniraš još jače i još vrednije, svetla su uperena u tebe. Mi samo želimo da treniramo i da budemo još bolji. Ja verujem u njih, oni nisu ni svesni koliko ja verujem u njih", kazao je on.

Prvotimac čukaričkog Slavoljub Srnić složio se sa trenerom da će sutrašnja utakmica biti drugačija od prvenstvene.

"Biće teška utakmica, poznajemo ekipu Voždovca, kao što i oni nas poznaju. Mislim da će biti sasvim drugačija utakmica nego što bila u prvenstvu. Pobediće onaj ko to bude više želeo, ja mislim da ćemo to biti mi. Imamo veliki motiv da udjemo u finale Kupa, potrudićemo se da to i uradimo"
, kazao je Srnić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke