Trener Čukaričkog ne brine: ''Prolazak važniji od rezultata''

Autor: Beta Beta
petak 11.07.2014.
00:50
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je prolazak u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evropa bio važniji od rezultata revanš utakmice sa Sant Hulijom iz Andore.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Čukarički je u revanšu igrao nerešeno bez golova sa Sant Hulijom, ali je prošao dalje pošto je u prvom susretu pobedio kao domaćin sa 4:0.

"Interesovalo nas je samo da obezbedimo prolazak u drugo kolo, to smo i uradili. Pokušali smo da dogovor pretočimo na teren, ali nam nije polazilo za nogom. Postojala je volja, ali nisam siguran koliko smo fizički spremni jer za ovakve utakmice i posle ovakvog puta potrebna je svežina", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Andori.

Fudbaler Čukaričkog Filip Stojković sudario se u finišu susreta sa saigračem, povredio je nos, a stepen povrede biće poznat kada se ekipa vrati u Beograd.

"Protivnik je pokušao da agresivno igra, znao sam da će tako i biti. Lopta nas nije slušala, bilo je pogrešnih pasova, slab ritam... U svakom slučaju, želeli smo pobedu jer su ovakve utakmice jako bitne za srpski fudbal i poboljšanje koeficijenta, koji je dosta nizak", naveo je Milojević.

Čukarički će u narednom kolu igrati protiv austrijskog Gredinga.

"Apsolutno smo zasluženo prošli i očekuje nas utakmica koja je vrlo blizu. Jako je ozbiljan protivnik po informacijama koje imamo. Probaćemo da se mobilišemo i podignemo fizičku spremu jer nam je jako bitno da igramo zvanične utakmice", kazao je Milojević.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraće se u četvrtak u Beogradu, dok je revanš susret zakazan za 24. jul u Salcburgu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke