Trener Budućnosti: ''Leo ima rešenja u odnosu na igrača koji je izašao''

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.07.2017.
23:19
Izvor: Sportske.net

Posle meča u Humskoj, Dragan Kažić čestitao crno-belima na pobedi i poručio da je njegov tim igrao onoliko koliko je mogao u ovom trenutku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crno-beli su slavili sa 2:0, ali su do golova došli tek posleulaska Leonarda u drugom poluvremenu.

Značaj Brazilca za igru Partizana istakao je šef struke BudućnostiDragan Kažić.

"Mislim da je Partizan zasluženo pobedio. Bio je bolji za toliko, kontrolisao je igru. Odigrali smo onoliko koliko smo mogli, kvalitetnu odbranu u prvom, a Partizan nije napravio ozbiljniju šansu.

Ovo je onoliko koliko smo spremni. Partizan je fizički jači, pao je gol u ranoj fazi drugog poluvremena, sveje bilo u Partizanovim rukama nakon toga",
rekao je Dragan Kažić.

Drugo poluvreme - druga slika na terenu. Razlog - Leonardo!

"Raspored je bio drugačiji kad je ušao Leo. Partizan je bio mnogo opasniji, Leo ima rešenje u napadu u odnosu na igrača koji je izašao. On jeste razlika'', izjavio je Kažić.

On nije želeo da komentariše situaciju kod dosuđenog penala početkom drugog poluvremena.

"Nemam nikakve sumnje u penal, ne bih komentarisao, to je stvar sudija i njihovo uverenje. Jeste ga pogodila lopta u ruku, ali ne bih komentarisao suđenje, bilo je jako korektno, ne treba tražiti razloge poraza u drugim faktorima, razlog je dobra igra Partizana.

Greh bi bio da se štedimo u revanšu i da odigramo drugačije nego napadački, jedan gol sve menja, utakmica se otvara u tom slučaju",
objašnjava Kažić.

Pitanje je i u kakvom će sastavu Budućnosti igrati u revanšu.

''Nisam zadovoljan rezultatom, odnos je bio korektan, dali smo ono što možemo, trkački i fizički, a nisam zadovoljan kvalitetom pasa čitave utakmice, kao da smo se plašili igrača Partizana. Falilo je da sklonimo pritisak sa naše odbrane koju je Partizan vršio čitavo drugo poluvreme.

U fudbalu vam je tako, u jednoj ili dve sekunde desi se greška i promeni se utakmica. U prvom poluvremenu nije bilo šansi, a u drugom je Partizan napravio puno. Dobar rezultat za Partizan.

Što se tiče povreda, Ristović je na snimanju, sa zglobom leve noge nešto nije u redu, pretpostavljam da će biti pauza za njega što nam pravi veliki problem jer nemamo veliki igrački kadar na čemu ćemo raditi.

Đalović je odbio da igra, odbio je da bude na klupi. Nije bio spreman, to je za mene kršenje klupske discipline, a na ljudima iz kluba je da odluče šta će biti sa njim. Neće biti u sastavu za revanš'',
konstatovao je Kažić.

Na kraju, pohvalio je atmosferu, a Partizanu, ako prođe, poželeo je da stigle do Lige šampiona.

"Fina atmosfera, ugodan boravak, za nas jedino rezultat nije dobar.

Partizan juri formu, to se vidi, imaju kvalitet i ja im želim od sveg srca do Lige šampiona'',
zaključio je Kažić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke