Trener Borče: "Nadam se da nećemo ispasti budale"

Autor: Beta Beta
sreda 21.09.2016.
23:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera BSK Borče izjavio je da se nada da njegovi izabranici neće ispasti budale i pomisliti da su pobedom nad Radničkim iz Niša uradili nešto veliko.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Trener BSK Borče Dragan Aničić rekao je da današnja velika pobeda nad Radničkim treba da bude podstrek i da ne bi voleo da njegovi fudbaleri ispadnu budale i pomisle da su uradili nešto veliko.

"Za normalne ljude ovo treba da bude podstrek za dalji rad, a za budale veliki problem. Nadam se da nećemo ispasti budale i da će nas ovo neće poneti da mislimo da smo uradili nesto veliko, jer nismo. Mislim da su moji igrači pametni i da neće dozvoliti tako nešto", rekao je Aničić novinarima posle utakmice u Borči.

BSK je napravio veliko iznenađenje, pošto je u šesnaestini finala Kupa Srbije eliminisao superligaša Radnički iz Niša pobedom 1:0. Aničić je kazao da su njegovi igrači radili ono što uvek rade i da su zasluženo pobedili.

"Zasluženo smo dobili veliku ekipu koja je bolja od nas, ali pokazalo se po ko zna koji put da fudbal ne igraju imena već utakmice dobija onaj ko pokaže veću želju. Pokazali smo zavednu borbenost i disciplinu, pobedili smo ekipu koja je u samom vrhu srpskog fudbala", kazao je Aničić.

Trener Radničkog Milan Rastavac rekao je da njegov tim nije bio na nivou, ali da ne zamera svojim fudbalerima.

"Znali smo šta je trebalo da uradimo, ali nismo bili na nivou da to uradimo. Zaslužen prolaz Borče, a mi nešto ne tugujemo. Okrećemo se prvenstvu i nadam se da ćemo se mnogo bolje prikazati u narednim utakmicama", rekao je Rastavac.

Trener niškog kluba nije zabrinut zbog eliminacije.

"Normalno je da ekipe iz nižeg ranga pokažu veću želju. Očekivao sam to jer BSK ima mladu i kvalitetnu ekipu. Nisam ljut, iako imam štošta da zamerim svojim igračima, ali svestan sam da i oni imaju pravo da osciliraju", kazao je Rastavac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 22.09.2016
00:46

Da ne pomisle navijaci bg blizanaca da ne umem da kritikujem i svoj klub i ljude u njemu, evo otvoreno kazem da je Rastavac odgovoran za ovaj poraz jer ekipa ne moze samo da srlja i napada ko muve bez glave i posle primi gol doduse ne iz kontre ali iz prekida koji je usledio posle polu kontre, mnogo smo se opustili ove godine i pokusavamo da igramo napadacki a nemamo igrace za tako nesto, vratimo se na prepoznatljvu igru, evo primera i veceras iz utakmice Barsa - Atletiko, dzabe napadas 90 minuta kad ne mozes da stvoris priliku a das gol iz greske protivnika a primis iz kontre a vodis pritom, ne shvatljivo i dokaz da trener Barse nema pojma o postavci, grofovska skola... vratimo se svojoj igri...

avatar
Danijel Sturridge
Thursday, 22.09.2016
00:34

Borča bi trebala da se vrati u Jsl , ne zasluzeno su ispali jer je Novi Pazar namestio poslednjih 3-4 kola te sezone