Trener Borca: ''Otvoreno i napadački na Partizan''

Autor: Beta Beta
petak 09.09.2016.
19:04
Izvor: Beta

Trener fudbalera čačanskog Borca Ljubiša Dmitrović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj prvenstvenoj utakmici da se nadigrava sa Partizanom i da očekuje pozitivan rezultat.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

"Pauzu smo iskoristili radno. Odigrali smo tri kontrolne utakmice i mislim da spremni dočekujemo nastavak prvenstva. Ne treba posebno govoriti koliko težak ispit je pred nama jer nam u goste dolazi jedan od dva najveća srpska kluba. Partizan nije startovao kako se očekivalo, ali očigledno diže formu. Bez obzira koju poziciju zauzima na tabeli, Partizan je Partizan. Mi na našem stadionu nećemo ustuknuti ni pred jednim rivalom, pa će tako biti i u nedelju", rekao je Dmitrović.

Posle dvonedeljne pauze, za vikend se nastavlja domaće prvenstvo utakmicama osmog kola, a Borac će u nedelju od 19 časova u Čačku igrati protiv Partizana.

"Kroz nadigravanje sa crno belima očekujem da možemo do pozitivnog ishoda. Mi smo u situaciji da nam svaki bod mnogo znači, pa se nadam da ćemo se pomeriti u tom pravcu u nedelju uveče", dodao je Dmitrović.

Borac u nastavak sezone ulazi s pojačanim timom.

''Pre svega smatram da su prava pojačanja u ovom trenutku Tijago Galvao i Uroš Delić. Pojačali smo konkurenciju na svim pozicijama i sada imamo mnogo konkurentniji tim. Velika je šteta što zbog povreda u kombinaciji nisu (Miroljub) Kostić i (Kenedi) Asamoa, koji su pokazali da mnogo znače našem timu", rekao je trener čačanske ekipe.

Dmitrović je naveo da će gledaoci u nedelju uživati, jer će oba tima igrati otvoreno.

"Nije potrebno posebno i dodatno motivisati igrače da daju sve od sebe i uz podršku naših navijača očekujem pozitivan rezultat",
rekao je Dmitrović.

Posle osam kola u Super ligi Srbije, Borac je pretposlednji, 15. na tabeli sa pet bodova, a Partizan zauzima sedmo mesto sa 10 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke