Trener Augsburga: ''Možemo da damo tri gola Partizanu!''

Autor: Darko Mitrović
petak 27.11.2015.
00:21
Izvor: Sportske.net

Ekipi Augsburga teško je pao šokantan poraz od Bilbaa na svom terenu, ali i dalje ne gube nadu u plasman u narednu fazu takmičenja.

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Posle pobede Partizana u Alkmaru (2-1) i trijumfa Baskijaca u Augsburgu (3-2), jasno je da je šampion Srbije veoma blizu plasmana u evropsko proleće i da ga tamo vodi čak i poraz od 0-2 u Humskoj, u poslednjem kolu protiv Augsburga.

Ipak, sudeći po izjavi trenera Augsburga Markusa Vejnzirla, njegov tim neće u Beograd doći sa belom zastavom, već da naprotiv, ubedljivo savladaju Partizan i crno-belima se ''sa kamatom'' revanširaju za poraz u Nemačkoj od 3-1.

''Neverovatno smo tužni posle svega, jer smo bili tako blizu pobede, a na kraju smo ostali praznih šaka...

Šta je tu je, sada moramo da postignemo tri gola protiv Partizana u Beogradu. Činjenica je da to možemo da uradimo, to smo i pokazali. Nemamo mnogo vremena za tugu, u nedelju već igramo sa Volfsburgom i to će za nas biti veliki ispit'',
istakao je trener Augsburga.

Naravno, u redovima Partizana nema mesta nikakvom opuštanju, samo maksimalnim pristupom se može do ostvarenja cilja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivan Micic
Friday, 27.11.2015
14:39

Bolje gledajte da ne ispadnete iz Bundes lige!!!

avatar
Carina
Friday, 27.11.2015
09:56

Sjajna je situacija, ali imati sansu za prolaz i usled poraza od 2-0, Partizan ima sjajnu sansu. Ali nemoj da se zanosimo, Augsburg je opasna ekipa, treba odigrati bunkericu i krasti vreme od samog pocetka i skroz usporiti igru. Mada ne znam ni koliko je to pametno ako se uzme u obzir kakva je Partizanu odbrana. U svakom slucaju navijam da prodjete dalje, da skoci i nacionalni koeficijent pa mozda to utice na neki laksi zreb i za nas, mozda dovoljan da ne moraju klubovi u ligi evrope od prvog kola kvalifikacija da pocinju ucesce, bar taj jedan krug da preskoce.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 27.11.2015
15:26

Dosta zavisi još od toga šta će Partizan uraditi ove sezone, ni ja ne znam za šta treba da se odlučimo, ali mislim da je najbolje da igramo slično kao što smo juče protiv Az, neka oni imaju loptu a mi da igramo na brzu tranziciju pa šta bude. Ako preživimo do 60 minute bez primljenog gola, mi smo svoje već više/manje uradili.

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 27.11.2015
07:43

Samo napred lavovi :D hahaha

avatar
Makaveli
Friday, 27.11.2015
03:22
avatar
Mario Götze - Return
Friday, 27.11.2015
02:09

Ma sa 10 razlike mozete dobiti partizan, idemooo grobari...