Trebaju li Partizanu pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.06.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net, informer

Navijači Partizana sve nestrpljivije čekaju vesti iz Humske po pitanju letnjih pojačanja. A šta kažu u upravi?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nikola Trujić i Marko Jevtović su i dalje jedina dvojica novajlija koji su ovog leta i zvanično stigli u Partizan.

Čekaju se Zoran Rendulić i Milan Smiljanić, koji su u pregovorima sa čelnicima Partizana, ali navijači očekuju bar jedno zvučnije ime, kako bi aktuelni sastav crno-belih bio značajnije ojačan pred nastupajuće evropske izazove.

Iz uprave Partizana tim povodom se oglasio potpredsednik kluba Milorad Vučelić, koji smatra da za novu titulu u domaćoj Superligi pojačanja aktuelnom šampionu i nisu potrebna, ali je ipak svestan da aktuelni igrački kadar teško može da ostvari značajniji rezultat na evro-sceni.

''Partizan će sigurno biti jači nego prošle sezone i sigurno će opet biti šampion! Mi bismo bili šampioni čak i da ne dovedemo nikog, ali pojačanja su nam trenutno neophodna zbog Evrope''
, istakao je Vučelić u izjavi za ''Informer''.

Njega ne zanima koga će Crvena zvezda, ili bilo ko drugi, dovesti ovoga leta, jer Partizan ima svoj veliki adut - sjajnu omladinsku školu.

Međutim, govoreći na tu temu, Vučelić se dotakao i sudija.

''Dok drugi ulažu u neke druge organizacije, mi se uzdamo u omladince. Dakle, nisu nam potrebne sudije niti bilo šta slično, i ovako smo najbolji'', poručio je Vučelić.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 12.06.2015
11:44

Protiv sam dovođenja stranaca, osim ako su na nivou Klea, Žuke ili Dr. Moa. Markinjoš deluje talentovano, osim što često pada (skoro kao Neimar), što valjda trener može da ispravi, a mora da mu još nešto fali, čim nigde nije uspeo. Verovatno su ono svetli trenuci na klipu, a tamni ostaju u tmini. Voleo bih da probaju da dovedu sledeće igrače: Danijel Aleksić, Nemanja Maksimović (orlić), Rendulić (ako ide Ilič), Dražić, Gaćinović (ili samo jedan, ako ostaje Živković), a ako idu Šaponjić i Kojić onda još i dva špica pored Markinjoša, bilo bi sjajno da jedan bude Zličić iz Vojvodine. Pošto sam gledao samo generaciju na Turniru Prijateljstva, odmah su za seniore golman (valjda) Popovič, stoperi Vlalukin i Bošnjak, kao i vezni Božić. Agresija, presing, tempo, promene ritma... Sigurna i uvežbana pas igra do 35m od protivničkog gola, a onda munjevite akcije, dupli pasovi, driblinzi, i što više šuteva, ali nikako u meso!

avatar
degrobarizator
Wednesday, 10.06.2015
19:30

Zar Tomislava Karadzica ubrajaju u omladince?

avatar
Milos023
Wednesday, 10.06.2015
19:22

Hahaha,koji optimistican covek :) takve volim najvise kad sa sigurnoscu nesto tvrde....sta ces ovi grobosi sve neki vidovnjaci....ko zna mozda coveku tole unapred obecao titulu....

avatar
Samo CZV
Wednesday, 10.06.2015
18:43

Ma samo da im Tole ostane,on im je sve u jednom.On im je i odbrana i sredina i napad i sudije i penali...ma sve!!!

avatar
The Real Man
Wednesday, 10.06.2015
19:06

hahahahah aj mi molim te kazi da li i sam verujes u to sto si napisao, ali realno pokusaj da odgovoris?

avatar
Poznavalac
Wednesday, 10.06.2015
19:19

Bas tako,istinu zboris..tole vam je zabijao golove u derbijima,a ne dijara,moreira,jovetic,markec,ljajic,tosic,petrovic,kleo,tomic,drincic..tole je cinio neprobojni bedem pred golom,a ne savic,lomic,rukavina,ivanov..

avatar
Zoran Bg
Wednesday, 10.06.2015
18:23

Dolazi Lukas Otavio brazilac iz Santosa

avatar
Wednesday, 10.06.2015
18:16

Partizan da bi bio šampion treba da bude bolji od svih timova i duplo bolji od zvezde zbog povlastica na i van terena koje ona ima. Volkov je bolji bek od N.Petrovića i Bogosavca tako da smo za sada tu slabiji. Jevtović nije bolji od Drinčića tako da smo i tu slabiji. Trujić je nešto bolji od Grbića tako da smo tu malo jači ali ako ode A.Živković bićemo dosta oslabljeni na krilnim pozicijama. Vrlo prosto, Partizanu su potrebni i levi bek bolji od Volkova i zadnji vezni bolji od Drinčića da bi bio jači, a o napadačima da ne govorim koliko su potrebni.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 10.06.2015
18:44
avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 10.06.2015
18:45

Trujic nikako ne moze da bude bolji od Grbica.....Jevtovic je sasvim solidan igrac i mislim da moze da menja Drincica bez ikakvih problema, nije iskusan mlad je ali je zato brzi i okretniji od Drincica, tako da tu je sve ok....Nama je sada potreban pod hitno jak stoper, jak spic, levi bek i jedan ofanzivni vezni tipa Sase Ilica koji zna sa loptom, koji zna da tazigrava ekipu. Znaci 4 pojacanja jos, sve ostalo mogu da odrade rezervisti i omladinci.

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 10.06.2015
18:01

Daj bre nemojte vise da se oslanjate na tu omladinsku skolu,kao da mozemo vecno da se oslanjamo na nju,i da od slobodnih igraca dovodimo igrace koji su igrali u Partizanu.Garantujem da postoji makar 2-3 kvalitetna stranca koji su slobodni igraci,garantujem.Juventus dovede za dzabe Pogbu,Kediru,Ljorentea,a mi dovodimo samo igrace koji su igrali kod nas.Ne kazem sad da i mi treba da dovodimo igrace iz top liga,ali sigurno postoji neki Brazilac,Argentinac,Cileanac koji je slobodan igrac i da je koliko-toliko kvalitetan,a svaki Juznoamerikanac je bolji od Lole,Rnica,Miljkovica...Evo bio ovaj mundijalito,a gospoda iz uprave su mogla da odu na Zeland i pogledaju te klince na kojima bismo u buducnosti mogli da zaradimo bar 5 puta vec cifru.Jedino su Cirkovica ovi nasi pogodili od igraca koje su doveli kao slobodne igrace.

avatar
Wednesday, 10.06.2015
19:32

mislis da je Partizan mogao ca zovne Kediru, Pirla ili Gerrarda??? Bilo bi lepo, ali nije mogao.

avatar
Thursday, 11.06.2015
13:13

Pa sigurno da ima, neki slobodan, ali pitanje je njihov kvalitet, mislim onaj Eduardo sto je dosao da zameni Klea recimo je pravi primer pokupljen je sa autobuske stanice, i na kraju ga Scepa istisnuo iz startne. Za to ti trebaju bas dobri skauti a nijedan nas klub nema takve. Kad je Rambo sao izvestaje u Zvezdu o oekim Brazilcima ispalo je da je onu 3 dobrih mazno Porto, Sporting i ako se ne varam Granada. Onda da razvijemo skauting sluzbu.

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 10.06.2015
23:42

Too Cascais!Upravo sam to hteo da kazem,a brat/sestra Mirana me pogresno razumeo/la.Ponavljam,sigurno ima neki Afrikanac,Juznoamerikanac bez ugovora da je kvalitetan.Ali problem sa strancima je sto su alavi na pare,i hoce veliku platu.A mogli bi neki da se ugledaju na Djembu-Djembu i da ne traze previse. :)

avatar
FkpCascais
Wednesday, 10.06.2015
21:34

Čovek ne misli na TE igrače, nego ih daje kao primer jer ima milioni igrača u svetu koji su slobodni i daleko bolji od Lole i takvih.

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 10.06.2015
17:56

Svi znamo da cemo o5 biti sampioni ... Da odskacemo od ostalih ekipa u nasoj zemlji i to je ok,,,, ali daj da udjemo u Ligu Sampiona.. tamo nam je mesto !!!!

avatar
Milos023
Wednesday, 10.06.2015
19:24

ti to ozbiljno govoris ili se salis?! :D vama mesto u ligi sampiona.....nije tebi dobro brale.....

avatar
Milos023
Wednesday, 10.06.2015
21:56

Hahahaha,hajde kad ti tako tvrdis.....daleko ste vi od evrope

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 10.06.2015
20:02

Sampionima je mesto u Ligi sampiona...Sta nije jasno? Nikad bolje,,,,