Tražila ga Zvezda, želi ga i Partizan, a on čeka ''neko drugo vreme''

Autor: Darko Mitrović
subota 10.06.2017.
19:28
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Interesovanje ''večitih'' mu veoma prija, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ono što ovog leta sa sigurnošću treba očekivati kada su Crvena zvezda i Partizan u pitanju, to je da će i jedni i drugi angažovati pojačanja na štoperskim pozicijama.

Crno-beli su ostali bez startnog štopera Nikole Milenkovića, a u Zvezdi je pod velikim znakom pitanja dalji status dosadašnjeg kapitena Aleksandra Lukovića. Čak i da on ostane, crveno-belima treba još jedna kvalitetna alternativa na štoperu.

Zimus je želja Zvezdine uprave bio Bogdan Planić iz Vojvodine, ali je obeštećenje koje su Novosađani odredili bilo nepremostiva prepreka za beogradske crveno-bele.

Interesovanje iz Ljutice Bogdana još uvek ne trehba odbaciti, a u međuvremenu se, prema aktuelnim spekulacijama, u trku za Planića uključio i Partizan.

Ipak, nekih konkretnijih dešavanja još uvek nema, Planić ovih dana trenira sa Vojvodinom na pripemama na Zlatiboru, osluškuje vesti koje se pojavljuju u medijima, ali ne dozvoljava da ga to na bilo koji način poremeti.

Utisak je da neće biti nezadovoljan i ako ovog leta ostane u Vojvodini.

''Lagao bih ako bih rekao da mi ne prija to što su dva velika kluba pokazala da bi volela da me vide u svojim redovima. To je svojevrsno priznanje i potvrda mojih dobrih partija u prošloj sezoni, ali, najiskrenije, o tome uopšte ne razmišljam.

Nisam imao baš nikakve kontakte s predstavnicima beogradskih klubova, baš kao ni sa klubovima iz inostranstva. U ovom trenutku jedino me zanima Vojvodina i da se što bolje spremimo za novu sezonu''
, izjavio je Planić za novosadski ''Dnevnik''.

On je naglasio i da su njegove dobre partije u Vojvodini tokom prošle sezone bile i plod odlične saradnje sa saigračima, da su i oni delom zaslužni za lepu sliku koja je u javnosti stvorena o njegovim kvalitetima.

''Nastaviću u istom stilu, a priče o nekoj promeni sredine ostavimo za neko drugo vreme'',
zaključio je Planić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miroslav Fare Farkas
Sunday, 11.06.2017
00:22

Haha haha svaka čast prvo Ćomi, Paločević, Medojević sada i Planić ma kakvi bre blizanci 😁

avatar
Miroslav Fare Farkas
Sunday, 11.06.2017
00:20

Haha sve ih je više svaka čast Ćomi, Paločević, Medojević sada Planić ma kakvi bre blizanci.

avatar
pjer
Saturday, 10.06.2017
22:21

juna iz Murcije od nocas slobodan igrac ... ivice reaguj!!!

avatar
magister
Saturday, 10.06.2017
22:01

Partizanu zaista treba bar jedan stoper. Jedan, jer ima još uvek Ćirkovića, za koga se nadam da može da postane igrač, jer ima Bošnjaka i Vlalukina, klince koji su na mene ostavili dobar utisak, Ostojića, koji se baš pokazao.

avatar
Volem Vosu
Saturday, 10.06.2017
20:27

Ne bi on bio pojacanje za Partizan ako zaista zele da napadnu Ligu Sampiona. Za Zvezdu je pojacanje ako menja Lukovica, mada je svako pojacanje ko god da dodje.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 10.06.2017
19:59

ako ode u partizan sigurno moze kasnije da se proda u neki veliki klub..a ako ode u zvezdu zavrsice kasnije negde u drugoj japanskoj ligi ili u kazahstanu

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 10.06.2017
20:19

Baš tako, to znaju skoro svi... Evo primer Andrija Živković je delija i to svi znaju ali nije hteo u zvezdu jer se tu nikad ne bi probio ne zato sto nije dobar nego zato sto bi umesto njega igrao npr onaj Vered ili neki sličan precenjen stranac... Evo sad je Žile u Benfici standardan, a to što Partizanu nije doneo nikakav profit to je druga tema...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 12.06.2017
22:00

idi u zadnjih 30 godina,ma jos vise u istoriju ccc,komedijas..pogledaj malo koliko je puta katai bio starter,i koliko je igrao,grujica je licno doveo klop,i videces koliko ce da igra ove sezone,ostaje ti samo da places :) najbolji igrac je grujic i prodat je za 6 miliona,dzabe izvrces,dzabe

avatar
realan88
Sunday, 11.06.2017
11:56

dajte gluposti ili je dobar ili nije sta vredi benfika saponjicu,ili pantic,ninkovic,gruji liverpul,ljudi kad ukapiramo da se bez truda nemoze nista onda ce drugacije,sad ko ode u partizan napravi veliku karijeru jeste koji srbin je otisao u zadnjih 10 god i da je napravio nesto a vidite dinamo gde im igraju igraci

avatar
Vukk
Saturday, 10.06.2017
20:43

Covece, odusevio si me ovim :D svaka ti cast, sve na mestu!