Transformacija - Kad od "Orlića" postane "Soko"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.09.2015.
11:26
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji omladinski reprezentativac Srbije Staniša Mandić priključio se pripremama "A" reprezentacije Crne Gore, a evo kako mladom napadaču stoji oprema "Sokolova".

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Pre samo dva meseca Staniša Mandić je u dresu omladinske reprezentacije Srbije osvojio titulu prvaka sveta, a u utorak uveče stigao je u Podgoricu i priključio se pripremama "A" reprezentacije Crne Gore za koju će u buduće igrati.

Odluka mladog napadača Čukaričkog izazvala je mnogo pompe u ovdašnjoj sportskoj javnosti a evo šta je prilikom dolaska u "bazu" reprezentacije Crne Gore imao da kaže Staniša Mandić.

"Poštujem sve ljude iz Fudbalskog saveza Srbije, zahvalan sam im na svemu. Ne bih da komentarišem ničije izjave. Razgovarao sam sa bivšim selektorom Paunovićem, rekao sam mu šta sam uradio, poštuje moju odluku i ostali smo veliki prijatelji" rekao je Mandić a prenose "Vijesti".

Staniša Mandić dodao je da je u novom nacionalnom timu prihvaćen sjajno i da ga je takav prijem pomalo iznenadio.

"Ništa ne može da poremeti odluku da igram za Crnu Goru. To je moja i konačna odluka. Dobio sam poziv selektora Branka Brnovića i u razgovoru sa porodicom, klubom i prijateljima odlučio sam da ga prihvatim. To je za mene čast" dodao je Mandić.

Priliku da debituje u dresu reprezentacije Crne Gore Staniša Mandić će imati u duelima sa Lihtenštajnom i Moldavijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Stanisa Mandic
Foto: vijesti.me/Boris Pejović

Za kraj, evo kako doskorašnjem reprezentativcu Srbije "čuči" novo perje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
realmadridSR4
Wednesday, 02.09.2015
19:19

Sto mi je dragoo sto je dosaa kuci..

avatar
realmadridSR4
Wednesday, 02.09.2015
19:11

Kako nam je lijep ovaj dres auu (crveno-zlatni naravno).

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 02.09.2015
22:20

Strašan je.. Makse časti ti

avatar
Opasni Kevin
Wednesday, 02.09.2015
13:08

Pričate o Stanisi Mandicu, kao da je Mesi. Ma dajte..... Nek ide u zemlju koja mu je zabranila prolsavu najveceg uspjeha Srpskog fudbala, za koju je i on zasluzan, i HVALA MU! Skakao je od srece i ljubio GRB SRPSKI na doceku u Beogradu i Trebinju (zajedno sa Mijatom Gacinovicem) .......i sad kaze "cisto patriotski" :) :) :) .... TAKVI DVOLICNI LJUDI NAM NE TREBAJU, makar to i bio Leo Mesi ili neko drugi!!!

avatar
Amar Zo
Wednesday, 02.09.2015
11:32

Ma pustite momka na miru , koliko znam on je poreklom iz Crne Gore a i u Srbiji nikad ne bi dobio sansu pored Ace i Luke i Ivana koji dolaze.Srbija mu je pruzila sansu da postane najbolji ali nam je on i vratio golovima.Srecno Stanisa!

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 02.09.2015
11:31

Ja ne znam samo što se diže ovolika prašina oko svega ovoga.. u Srbiji čisto sumnjam da bi igrao.. A inače on je uz Crne Gore, a niko nije pljuvao neke Srbe koji su odlučili da igraju za CG, iako niti su Crnogorci nitisu tu rođeni (Volkov npr.)