Tragičar 145. derbija otišao u trenere

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.01.2015.
19:29
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana Milan Obradović odlučio je da završi igračku karijeru i prihvati ponudu koja mu je stigla iz Kruševca.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Čovek koji je u Partizan stigao kao veliko pojačanje ostao je upamćen po autogolu kojim je rešio 145. "večiti derbi" a onda je po dolasku Marka Nikolića u klub napustio Humsku.

Epizoda Milana Obradovića (37) u OFK Beogradu tokom koje je upisao 5 nastupa završena je selidbom u Kruševac gde će dosadašnji defanzivac "Romantičara" početi trenersku karijeru.

Novoizabrani trener Napretka Slavko Matić ponudio je Milanu Obradoviću ulogu asistenta u svom stručnom štabu što je ovaj prihvatio i na taj način stavio tačku na igračku karijeru.

Slavko Matić će u subotu biti predstavljen navijačima u Kruševcu a već na početku naredne nedelje tandem mladih trenera počeće da priprema fudbalere Napretka za prolećni deo sezone.

Milan Obradović završava igračku karijeru dugu 20 godina tokom koje je nastupao za beogradski Radnički, Obilić, Partizan, OFK Beograd ali i inostrane klubove među kojima su Lokomotiva iz Moskve, Borusija Menhengladbah, Akratitos, Metalist Harkov i Arsenal Kijev.

Za reprezentaciju SR Jugoslavije upisao je 7 nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke