TP - Zvezda i Voša lako sa Zagrepčanima, sledi borba za finale!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.05.2016.
23:43
Izvor: Sportske.net

Uspešan dan na juniorskom ''Turniru prijateljstva'' imali su najbolji srpski klubovi.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je nastavila sa deljenjem surovih lekcija rivalima na Turniru prijateljstva u Bijeljini, a posle Budućnosti (6:0) i Željezničara (8:0), na red je došla i ekipa Zagreba.

U meču poslednjeg, trećeg kola grupne faze takmičenja, Zvezda je savladala Zagrepčane sa 3:0, a golove za beogradske crveno-bele postigli su Gavrić iz penala, zatim Kostić i Šikanjić.

Zvezda je tako samo potvrdila prvo mesto u svojoj grupi, a u polufinalu će se sastati sa ekipom Vojvodine, koja je danas bila bolja od zagrebačkog Dinama - 2:0.

Oba gola za Vojvodinu postigao je Tedić, a Novosađani su ovim trijumfom izborili prvo mesto u Grupi C, ispred Olimpije, Dinama i Veleža.

Podsetimo, Partizan nije uspeo da se plasira u polufinale i pored pobede nad Osijekom (3:0), pošto je u Grupi B ekipa Sarajeva završila na prvom mestu, sa jednim bodom više od crno-belih.

Sarajevo će se u polufinalu sastati sa pobednikom Grupe D, ekipom Rijeke. U pomenutoj grupi takmičila se i ekipa OFK Beograda, koja je završila na drugom mestu. Mladi ''Romantičari'' su danas remizirali sa ekipom Rijeke, bez golova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke