TP - Partizan obavio svoj deo posla, čeka se usluga Vardara

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.05.2016.
11:13
Izvor: Sportske.net

Kadetska selekcija fudbalskog kluba Partizan savladala je vršnjake iz Osijeka u poslednjem meču grupne faze Turnira prijateljstva, ali će joj za plasman u polufinale biti potrebna usluga Vardara.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Trijumfom nad ekipom Osijeka rezultatom 3:0 (2:0) u trećem kolu grupe "B" Turnira prijateljstva, kadetska selekcija Partizana uradila je sve što je mogla kako bi se domogla polufinala.

Crno-beli su lako izašli na kraj sa vršnjacima iz Osijeka koji su za 60 minuta igre napravili samo jednu dobru priliku tokom prvog poluvremena.

Izabranici trenera Milana Ristića stigli su do vođstva posle četiri minuta igre golom Alekse Jankovića, a Arton Zekaj je sa penala duplirao prednost crno-belih u 26. minutu.

Već na početku drugog dela igre stavljena je tačka na pitanje pobednika, a strelac trećeg gola za crno-bele bio je Nikola Nović.

Partizan je današnjom pobedom učinio sve što je mogao kako bi se domogao plasmana u polufinale, ali će sada morati da sačeka "pomoć" makedonskog Vardara koji mora da "saplete" Sarajevo da bi crno-beli zauzeli prvo mesto u grupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke