"Totenhemovi štoperi buzdovani su Partizanova šansa!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.09.2014.
15:42
Izvor: Sportske.net

Ako je verovati nekadašnjem treneru Crvene zvezde Milanu Živadinoviću Partizan ima ogromne šanse da u prvom duelu grupe "C" LE savlada Totenhem. Crno-beli svoju šansu moraju da traže u zadnjoj liniji "Pevaca" gde igraju "buzdovani".

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana obezbedili su klubu mesto u grupnoj fazi Lige Evrope ali je voljom žreba vicešampion Srbije smešten u grupu sa klubovima koji bi komotno mogli da se takmiče u Ligi šampiona, ne računajući grčki Asteras.

U društvu Totenhema i Bešiktaša beogradski crno-beli teško da će biti u poziciji da se bore za mesto koje vodi u eliminacionu fazu takmičenja. Prvu utakmicu u grupi Partizan igra protiv Totenhema u Beogradu a ako je verovati Milanu Živadinoviću, crno-beli lako mogu do pobede.

"Nema teorije da Partizan pukne od Totnehema, sve je u glavi! Ako se budu uplašili imena dobiće tri komada. Tu ima dobrih individualaca ali kod engleskih klubova uvek stoje dva štopera buzdovana koji mogu da se prođu. Pa videli ste protiv Liverpula, primili su tri komada" rekao je Živadinović gostujući u emisiji Dejana Anđusa.

Bivši trener Crvene zvezde i proslavljeni trenerski stručnjak smatra da će podrška sa tribina biti važan faktor, te da crno-beli imaju šanse da dobiju engleski klub.

"Uz pun stadion, uz podršku ekipi koja je poletna, uz samopouzdanje i zrelost, ja kažem Partizan dobija 2:0 Totenhem" zaključio je popularni Živa.

Podsećamo da se utakmice prvog kola grupe "C" u Ligi Evrope igraju 18. septembra kada u Humsku stiže Totenhem a ako ste skloni klađenju poslušajte Milana Živadinovića i stavite koji dinar na tačan rezultat, nemate šta da izgubite.



Živadinovićeva analiza Partizanovih šansi protiv Totenhema nalazi se na 36. minutu priloženog snimka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke