Totenhem bez pola tima protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.09.2014.
18:42
Izvor: Sportske.net

Mnogi su se pitali kako će izgledati susret Nikole Ninkovića i Danija Rouza, ali ga sutra uveče neće ni biti, jer fudbaler Totenhema nije ni doputovao u Beograd.

Twitter: Tottenham Hotspur
Twitter: Tottenham Hotspur

Povezane vesti

Naime, po dolasku u Beograd, a uoči večerašnjeg treninga na stadionu u Humskoj, trener Totenhema Maurisio Poketino je održao konferenciju za novinare, na kojoj je potvrdio da će se njegov tim suprotstaviti Partizanu u izmenjenom sastavu.

Osim pomenutog Rouza, on neće računati ni na Emanuela Adebajora, Musu Dembelea, Nasera Čadlija, kao i novog kapitena Junesa Kabula.

Nijedan od ovih fudbalera nije ni doputovao u Beograd, a razlog nisu povrede, već, kako je navedeno, želja trenera da ove igrače ovog puta odmori, pa će priliku u rotaciji dobiti neki drugi u sutrašnjem susretu sa srpskim vicešampionom.

Svakako, ove vesti bi trebalo da dodatno okuraže ekipu Partizana, koja doduše, ni sama neće biti kompletna, pošto trener crno-belih Marko Nikolić neće moći da računa na suspendovanog Petra Škuletića i povređene Andriju Živkovića, Darka Brašanca i Miloša Ostojića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke