Tošić: "Predivan osećaj, činim sve za 'pozitiv' ekipe"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 10.09.2017.
09:53
Izvor: Sportske.net

Najzvučnije pojačanje Partizana pokazao je na svom drugom debiju klasu, posle čega je oktrio od čega se "hrani".

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Najzvučnije pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, Zoran Tošić pokazao je na svom novom debiju za prvi tim koliko će značiti crno-belima u sezoni. On sam je bio jako srećan zbog debija.

"Predivan je osećaj, presrećan sam zbog novog debija i željno očekujem nove utakmice", rekao je Tošić.

Partizan je u subotu uveče pobedio lučansku Mladost 3:0, a Tošić je pokazao klasu, imao je mnogo dobrih poteza i šuteva, ali nije postigao gol.

"Izgleda da je trebalo bolje da želim, verovatno bih ga dao, ali nema veze. Bitno je da smo pobedili, ući će kad bude više trebalo", rekao je Tošić uz osmeh.

Crno-beli su se mučili u prvom poluvremenu, koje je završeno bez golova, da bi u 52. minutu Nemanja G. Miletić posle dodavanja Tošića napravio sjajan dribling i postigao gol. Sa tribina se videlo da mu je "Bambi" nešto dobacio, a on je novinarima posle toga otkrio i šta.

"Video sam da je bio u dilemi, malo sam mu rekao da krene u dribling i on je to uradio. Ima kvalitet za to i rešio je situaciju jedan na jedan i postigao je prelep pogodak", rekao je reprezentativac Srbije u crno-belom.

Tošić je pretio udarcima iz daljine, što se godinama nije videlo na Partizanovom stadionu, imao je sjajne driblinge i dodavanja, sa lakoćom je preuzimao odgovornost i pokazao je koliko će značiti svom timu.

"Ja sam rekao da sam svestan da se od mene mnogo očekuje i da znam koji su moji kvaliteti, ja to pokušavam da stavim u 'pozitiv' ekipe i da te svoje kvaliete na terenu ispoljavam i da donesem 'pozitiv' u ekipu. Dosta šuteva danas, ali nije ušla. Nastaviću i dalje, u sledećoj utakmici još više, pa će možda ući", rekao je Tošić.

A jesi li uživao u svemu tome?

"Jesam uživao, to je moj posao. Svakog ofanzivnog igrača hrane golovi i asistencije, pa tako i mene. Željno čekam novu priliku da probijem led, a onda će sve biti mnogo lakše", kazao je on.

A kakvi su konkretno utisci o utakmici protiv Mladosti i nastupu ekipe?

"Pozitivni. Najbitnije je da smo pobedili, da smo nastavili taj pobednički niz i da smo dobro igrali. Prvo poluvreme nije bilo u najboljem svetlu, ali smo to očekivali - da će biti teško do prvog gola. Posle prvog gola je sve bilo lakše i otvorila se utakmica. Moglo je da bude još golova", rekao je Tošić.

Kako ti se čini ostatak tima?

"Prezadovoljan sam. Kao što sam i rekao od prvog dana, momci su fenomenalni, atmosfera je odlična. Imamo par igrača koji su povređeni i verujem da će to biti na boljem nivou kad se oni vrate", kratko je analizirao Zoran Tošić.

Sledeća utakmica je početak Lige Evrope i duel sa Jang bojsima u Švajcarskoj.

"Prva utakmica je najbitnija u Ligi Evrope, posle toga se put trasira dalje. Moramo da budemo koncentrisani da bismo tu utakmicu odradili na najbolji mogući način", rekao je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Sunday, 10.09.2017
15:29

Sve što si propustio sinoć nadoknadićeš protiv Jang B. Veliki fudbaleri poput tebe prorade kada je najvažnije.

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 10.09.2017
10:49

Hvala ti neizmerno što si se vratio, Bambi