Tošić: "Pozitivan rezultat, bićemo sve bolji"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.09.2017.
23:28
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Partizana Zoran Tošić kazao je da se rezultat ostvaren u Bernu može smatrati pozitivnim.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Partizan je večeras u Bernu remizirao sa ekipom Jang bojs (1:1) na startu grupne faze Lige Evrope, a uzevši u obzir sve što se dešavalo na utakmici može se reći da je rezultat pozitivan za crno-bele.

"Bez obzira na to što nismo ostvarili pobedu, ipak je ovo ozbiljno takmičenje, takmičenje gde Partizan pripada. Ne možemo da budemo nezadovoljni, idemo napred jer je dobro svaki put kada započnete grupnu fazu pozitivnim rezultatom. Sigurno da se ovo može tako nazvati", kazao je Zoran Tošić.

'Bambi' je upisao još jedan u nizu nastupa na evropskoj sceni ali za većinu njegovih novih saigrača u Partizanu ovo je bilo "vatreno krštenje" u Ligi Evrope.

"Većina momaka nema iskustvo igranja u grupnoj fazi ovakvih takmičenja ali to je sasvim normalno. Iskustvo se stiče godinama i mislim da ćemo biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu", dodao je Tošić.

Asistent kod vodećeg gola beogradskog tima izrazio je uverenje da će Partizan igrati sve bolje kako utakmice budu odmicale.

"Siguran sam da ćemo u narednim utakmicama biti još bolji jer je pozivan rezultat veoma bitan na početku, kasnije je sve lakše. Uveren sam da će biti još bolje", zaključio je Tošić.

Partizan će se u drugom kolu Grupe B sastati sa Dinamom iz Kijeva na domaćem terenu ali će ta utakmica zbog kazne koju je UEFA izrekla crno-belima biti igrana pred praznim tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
robertobadjo234
Friday, 15.09.2017
09:44

Jang Bojs je mozda u najboljoj formi u grupu ovo je i vise nego odlicno

avatar
nemam pojma
Friday, 15.09.2017
00:04

Bod na strani kod ekipe sa kojom ćemo se boriti za drugo mesto. Da su ostali Leonardo i Đurđević, dobili bi ovu utakmicu.

avatar
Realan_PFC
Friday, 15.09.2017
19:22

djurdjevic je ekstra bio, ali me uvek nervirao zbog nedostatka leve noge, dosta sansi prokocako driblajuci i namestajuci se na desnu ................ solomon sto je prikazao u ove 2 zadnje utakmice sa klupe po meni obecava, voleo bi ga viceti u nedelju u startnoj .......... podseca me na abubakara po kretanju, brzini a ima 21 godinu, mogao bi biti i bolji od abua