Tošić: "Nisam se izvinjavao zbog tri prsta"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.10.2015.
22:07
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Bešiktaša Duško Tošić izjavio je večeras da je ponosan na to kako je proslavio golove u Elbasanu i dodao da se zbog toga nije izvinjavao nikome.

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Duško Tošić našao se na udaru turske javnosti nakon što je u Elbasanu golove Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića salvio sa tri uzdignuta prsta.

Posle svega on je na "Instagramu" ostavio poruku na turskom a večeras je nakon duela sa Portugalom pojasnio da se tom prilikom nikome nije izvinjavao.

"Nisam se nikome izvinio, ponosan sam, samo sam objasnio šta znači taj potez. Rekao sam da mi je žao ako je to nekoga uvredilo", kazao je Duško Tošić.

Reprezentacija Srbije poražena je večeras u Beogradu rezultatom 2:1 a Tošić je rekao da "Orlovi" neće imati izgovora u sledećim kvalifikacijama.

"Bili smo bolji, izgubili smo i ništa nam drugo ne ostaje nego da analiziramo sve ovo i što bolje se spremimo za naredni ciklus. Nema izgovora za sledeće kvalifikacije. Sada smo zreli i nemamo prava na grešku", istakao je Tošić.

Narednu takmičarsku utakmicu Srbija će odigrati tek naredne jeseni protiv Republike Irske u okviru prvog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Sunday, 11.10.2015
22:32

Sad kad sa zenom krene da pise saopstenja :D

avatar
Leeds United
Monday, 12.10.2015
00:12

Hahahahaha... Bravo za komentar! :D

avatar
Аполо
Sunday, 11.10.2015
22:24

Sta treba da se izvinjava nekom sto je srbin? Ako nekom smeta, sto ga je uopste angazovao?