Tošić - Izvinjenje Turcima?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.10.2015.
10:24
Izvor: Sportske.net

Posle velike ''prašine'' koja se podigla u turskoj fudbalskoj javnosti zbog Tošićeva podignuta tri prsta prilikom proslave pogotka u Albaniji, srpski reprezentativac je odlučio da im uputi izvinjenje.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Duško Tošić, koji u Turskoj nastupa u ekipi Bešiktaša, obratio se tamošnjim navijačima preko svog profila na Instagramu i povodom pomenutog događaja im uputio sledeću poruku:

''Posle duela Albanija – Srbija,u Turskoj su se na društvenim mrežama pojavili razni komentari u vezi sa mojom proslavom gola, pa sam osetio potrebu da vam se obratim i odgovorim.

Tri prsta ne predstavljaju ni fašizam, ni rasizam, nemaju ni religioznu poruku. Tri prsta koriste skoro svi naši sportisti da iskažu radost, kao što sam ja uradio posle gola.

Želeo bih da se izvinim svima koje je moj gest možda povredio. Sve najbolje'',
napisao je Tošić.

U prilog tome, Tošić je postavio fotografije naših proslavljenih sportista, Divca, Đokovića, Teodosića, Stankovića, koji su takođe svoje uspehe slavili uz tri podignuta prsta.

Ipak, ova poruka se nije dugo zadržala na Tošićevom profilu, pa se postavlja pitanje da li se naš reprezentativac možda pokajao zbog ovakvog obraćanja turskoj javnosti...

Foto: Instagram, Dusko Tosic

tosic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 11.10.2015
12:24

Pa koliko ja znam tosicu tri prsta su sveto trojstvo...s tri prsta se krstis i jeste znak nase pravoslavne verosispovesti.....treba da si ponosan na to, kao sto i jesi verovatno, a ne da se turcima izvinjavas jer i oni njihove simbole koriste i prikazuju

avatar
Sasa1988
Sunday, 11.10.2015
12:18

nema ovdje potrebe za izvinjenjima. tri prsta ili sveto trojstvo.

avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
10:41

CIm im smeta, znaci da znaju da tako proslavljamo i sta nam to znaci, znas kad bih im se izvinio...

avatar
Stojanovic Nikola
Sunday, 11.10.2015
10:40

Ne znam zbog cega se izvinjava??? Sta je razlog???nAko sam ja nepismen i neobrazovan pa dozvoljavam da me vrijedjaju stvari koje nemaju veze sa mojim zivotom i postojanjem, stvari koje ne znam kad su nastale i zbog cega, onda zaista i treba da se osjecam uvrijedjenim i ponizenim do kraja zivota, i priklonim se masi neandertalaca.

avatar
Volim Partizan
Sunday, 11.10.2015
10:39

Zasto se izvinjavas zbog cega?pa sta ako si podigao tri prsta....svi mogu svoje da ističu??!!Samo mi kao nesmemo????!!!!!Srbija Partizan i Republika Srpska for ever