Tošić: "Dosta o Albaniji, sudbina generacije staje u 90 minuta!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.11.2014.
16:29
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Genčlerbirligija Duško Tošić izjavio je danas da više nema razloga polemisati o onome što se događalo u Jerevanu i Beogradu te da je vreme da se sve snage usmere na odlučujuću utakmicu sa Danskom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije nastavili su sa pripremama za duel sa Danskom koji ih u petak očekuje u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Razlozi zbog kojih Srbija posle dve odigrane utakmice u kvalifikacijama ima samo jedan bod dobro su poznati javnosti pa ni defanzivac Genčlerbirligija Duško Tošić više nije želeo da govori o utakmicama sa Jermenijom i Albanijom.

"Svi smo dovoljno pričali o Albaniji, sada, na dva dana do utakmice protiv Danske treba njoj da se okrenemo. Ovo nam  je najbitnija utakmica. Sudbina generacije, praktično, staje u tih 90 minuta. I zbog toga ne treba da se misli o Albaniji ili Jermeniji" rekao je Tošić.

Utakmica sa Dancima se zbog kazne UEFA igra pred praznim tribinama ali Tošić ne sumnja u to da Srbija ima kvalitet da savlada narednog rivala.

"U glavi smo svi spremni za pobedu. Analiziraćemo Dance, svakako da su jaka reprezentacija, ali ne toliko da bi nas pobedili u Beogradu" zaključio je Tošić.

Kvalifikacioni susret za odlazak na EURO 2016. između selekcija Srbije i Danske zakazan je za petak od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke