Torino bi još jednog igrača Partizana!? I to kakvog!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.09.2016.
10:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Klub iz Humske je letos već poslovao sa Italijanima, da li ćemo već na zimu vidseti i nastavak te saradnje?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Uz transfer Darka Brašanca u španski Betis, najviše pažnje kada su u pitanju letošnji odlasci iz Partizana privukao je i transfer mladog veziste Saše Lukića u Torino.

Partizan je od Lukićevog transfera zaradio blizu milion i po evra, a prema najnovijim informacijama, uskoro bi moglo da dođe do realizacije još jednog posla crno-belih sa italijanskim klubom, s obzirom da su u Torinu ''bacili oko'' i na najboljeg igrača Partizana iz prethodne polusezone Nemanju Mihajlovića!

Tu informaciju je za današnji ''Žurnal'' potvrdio i Miroslav Tanjga, nekadašnji defanzivac Vojvodine i Crvene zvezde, a danas skaut Torina.

''Nemanja Mihajlović je zanimljiv igrač. Toliko zasad...'', zagonetan je Tanjga.

On ipak naglašava da u Torinu veću pažnju posvećuju angažovanju iskusnijih igrača.

''Torino nije Milan, ne može da istrpi desetoricu mladih igrača. Jednog, dvojicu može, da se kale u Primaveri. Meta su nam već profilisan igrači, shodno klupskim ambicijama'', objasnio je Tanjga.

Problem je, međutim, što je Mihajlović ove sezone i dalje daleko od igara koje je prikazivao tokom proleća, pa ukoliko uskoro ne popravi formu, pitanje je koliko će ovo početno interesovanje iz Torina potrajati...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Saturday, 24.09.2016
22:44

pre 2 3 dana u fk vojvodina su izbacili momka inicijali MZ 2001 godiste (ml kadeti) samo zato sto je na instagramu postavio svoju sliku sa Partizanovim obelezjima i nekim Partizanovim navijackim parolama (ali ne uvredljivim) inace mali je trenirao u ml selekcijama partizana ali zbog skole prevoza itd nije mogao da sve to izdrzi pa je zadnjih nekoliko godina igrao za vojvodinu . Trener mu je rekao da ne moze da navija za Partizan a da igra za njih .pa dal je moguce . koji su to kompleksi. Vest je 100 % tacna . Dal nas to mrze ili se plase ili su ipak kompleksi ?

avatar
Red Star
Saturday, 24.09.2016
15:52

Za ovog bese, rece Ilijev da je duplo bolji od Zivkovica?!

avatar
Anderton
Saturday, 24.09.2016
14:09

I Lukića su prodali za premalo para, bolje da smo njega razigravali nego Marjanovića ili Kosorića. Što se tiče Nece, on je u onom rasulu prošle godine svesno preuzeo ulogu lidera, ekipa me se povinovala i za to je onako igrao. Od početka ove sezone ne može da shvati da više nije glavni već jedan šraf u ekipi. Tome u prilog govori i svaša sa Leom na derbiju. Ostaviti ga do kraja sezone, pa da vidimo da li je odrastao. Sad bi ga prodali ispod cene, a igraće bolje, ima on štofa za to.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 25.09.2016
09:52
avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 24.09.2016
14:01
avatar
neme
Saturday, 24.09.2016
13:44

Tanjga nije skaut nego potrcko svog kuma onoga niskocelca Mihe a zajedno cine tandem slugana sve prisutnog Faljija Ramadanija ,Torino je mali klub za takvog igraca i nema 5 milki za klinca,kad bi Partizan sledece sezone odigrao neku evropu a Nemanja par tekmi za Srbiju posto takvih igraca ionako nemamo, mogao bi da uzme minimalno 8 milki.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 25.09.2016
09:51

Prvo, Torino ni pod razno nije mali klub vec jedan od najvecih u najvecoj ligi svih vremena. Drugo, ako nije bio mali za Ljajica, za Mihajlovica ce da bude u rangu najvecih klubova na svetu, jos bolje ako ode u Fiorentinu...

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 24.09.2016
13:11

On je čist primer toga kako fudbaler igra od onog trenutka kad pomisli da zna da igra. Ali opet mlad je, ne treba ga odmah razapinjati.

avatar
paok
Saturday, 24.09.2016
12:56

Vidim da svi govore o nekih 5 miliona, ne znam jel se salite ili sta. Kako igra plafon ako uzmemo 3. To sto je bio najbolji prosle godine nema veze, bitno je kako igra sada i kako ce igrati dalje. Ako nemoze da ima kontinuitet u nasoj ligi kako ce u nekoj jacoj.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 24.09.2016
12:01

oslone/oslanjaju

avatar
stevan98
Saturday, 24.09.2016
10:54

Daj 5 milki i vodi ga

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 24.09.2016
11:03

Tako je, cetiri i po odmah i bonus od pola miliona nakon recimo dvadeset odigranih meceva:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 24.09.2016
10:47

Cuj ovog, Torino nije Milan pa ne moze da istrpi previse mladih Hahaha Jeste vi veliki klub, jedan od najvecih, ali ni u Milanu nije uvek bilo ovako. Jeste da mi imamo jaku skolu, ali vremena se menjaju, baza je sada veca, igraci dolaze sa svih strana, fudbal je napredovao, trzisne prilike su sada drug(acij)e. Jeste da smo mi nekada imali svoje Barezija, Galija, Maldinija, Kostakurtu, Albertinija, Evanija u prvom timu (takodje, i Toldo, Antonjoli, Pesoto, Stropa, sve su to isto nasi izdanci, kasnije to bili i Kudicini i Koko), ali to je jedna neponovljiva generacija IGRACINA!, a i tada su svi klubovi i morali vise da se oslone na domace igrace zbog pravila o broju stranaca koje je onomad bilo bas restriktivno. Bilo kako bilo, nije frka, ako dobro plati, neka Mihajlovic kupi Mihajlovica i odvede ga, Sasa Lukic puta tri:-D

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.09.2016
12:43

Propast Milana je sto su se olako resavali svojih izdanaka, skauting sluzba vam je bila katastrofalna.. Oterali su npr. Mikolija koji bi u Mlanu imao pribliznu karijeru Del Pijeru u Juveu.. Sigurno je imao sve predispozicije da debelo nadmasi Pipa..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 24.09.2016
19:17

Da, on nije ni zaigrao za nas prvi tim, a ima dosta takvih kao i onih koji su igrali vrlo malo za nas i bez nekog velikog ucinka, neki su se cak i vracali...

avatar
Sofija Smiljkovic
Saturday, 24.09.2016
10:38

Srecan put...UMISLJENI CR7 dalje da ne komentarisem ipak si ti velika zvezda :)))