Tomović: "Sad je stvarno najbitnije"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.06.2015.
18:33
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Defanzivac Fiorentine Nenad Tomović poručio je da će predstojeći duel sa Danskom biti najvažniji od svih koje je do sada igrao sa reprezentacijom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije odradila je u četvrtak pretposlednji trening pred put u Beč i prvi od dva duela koje će odigrati protiv selekcija Azerbejdžana i Danske.

Prva od dve utakmice neće imati takmičarski značaj jer se radi o prijateljskom odmeravanju snaga sa selekcijom koju vodi Robert Prosinečki, dok utakmicu sa Danskom reprezentativci od reda karakterišu kao najvažniju u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Mnogo puta u reprezentativnoj karijeri iskusio sam situacije kad je bilo 'mnogo bitno', ali sada je stvarno najbitnije. Dobro je da imamo 90 minuta protiv Azerbejdžana da pripremimo sve što nam je potrebno za pobedu u Danskoj" kaže Nenad Tomović.

Defanzivac Fiorentine apostrofirao je psihološki momenat kao najvažniji u pripremi duela u Kopenhagenu.

"Sve što nam se dogodilo, što smo doživeli i preživeli u poslednjih nekoliko meseci dovelo nas je u situaciju da je manje važno protiv koga igramo, a značajnije na koji način ćemo se psihološki pripremiti za taj meč" poručio je Tomović.

Reprezentacija Srbije u petak će odraditi poslednji trening pred polazak za Beč odakle će 7. juna otputovati u Senkt Pelten na duel sa Azerbejdžanom. Šest dana kasnije, 13. juna, "Orlovi" će u Kopenhagenu odigrati utakmicu 6. kola kvalifikacija za EURO 2016. protiv selekcije Danske.

Izabranici Radovana Ćurčića trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji u grupi "I" sa šest bodova manje u odnosu na Dansku i Albaniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gianluigi Buffon
Thursday, 04.06.2015
21:43

Није то спорт за нас јер док га играмо више личи на боћање.

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 04.06.2015
20:05

Momci, verujem u vAS

avatar
Dusan Petrovic
Thursday, 04.06.2015
19:24

Sad je stvarno vec gotovo!!!Ne lazite vise sebe,a I ovaj zaludjeni narod

avatar
Marco Popovich
Thursday, 04.06.2015
19:17

Takve slicne izjave sam vidjao kad smo ''igrali'' protiv Portugala.... Ova reprezentacija ne bi mogla da pobedi nikog ni na onom mundijalitu