Tomiću stigle lepe vesti iz ambulante

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.03.2016.
12:53
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Partizana u završnici sezone očekuje velika borba za drugo mesto na tabeli i trofej u nacionalnom Kupu, pa će u tu svrhu Ivan Tomić želeti da na raspolaganju ima zdrave i spremne igrače.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Povreda Evertona Luiza predstavljala je problem za stratega crno-belih, baš kao i bol na koji se požalio Sedrik Gogua uoči gradskog derbija sa Čukaričkim.

Dobra vest za stručni štab Partizana po pitanju dvojice povređenih stranaca stigla je u utorak pošto je nagovešteno da će Everton Luiz uskoro početi da trenira punim intenzitetom, dok će Sedrik Gogua biti spreman za duel sa predstojeći duel sa Radnikom.

Brazilac Everton Luiz trebalo je da pauzira šest nedelja zbog povreda kolena ali se ispostavilo da oporavak teče bolje nego što se očekivalo, pa će zadnji vezni na teren već u završnici ligaškog dela sezone.

Na stručnom štabu i treneru Ivanu Tomiću biće da procene da li će Everton Luiz na teren već 4. aprila, kada Partizan gostuje Javor Matisu ili će Brazilac sačekati do 10. aprila i meča sa lučanskom Mladosti u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke