Tomićevi ''Orlići'' preslišali Hrvate!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.02.2015.
16:04
Izvor: Sportske.net

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije trijumfalno je započela svoje aktivnosti u 2015. godini. Danilo Pantić izbrisan sa spiska reprezentativaca...

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selekcija koju sa klupe predvodi nekadašnji fudbaleri sportski direktor Partizana Ivan Tomić danas je u prijateljskom susretu u Staroj Pazovi savladala selekciju Hrvatske rezultatom 4-2 (3-1).

Strelci za naš tim bili su Luković u 29, Desančić u 31. i Andrija Živković u 37. i 70. minutu, a Šunjić u 33. i Lulić u 46. minutu su pogađali za Hrvatsku.

To je bio prvi od dva zakazana susreta ove dve reprezentacije, a sledeći duel zakazan je za četvrtak od 12 časova.

Ono što je takođe privuklo pažnju uoči današnjeg susreta, jeste činjenica da je fudbaler Partizana Danilo Pantić naknadno izbisan sa spiska reprezentativaca, zbog svog aktuelnog statusa u klubu.

"Stav FSS je da Pantić ne bude u reprezentaciji, jer ne igra takmičarske utakmice. Ni mi, ni Partizan nismo zadovoljni sa ovim što se dešava sa njim. Potreban nam je kao igrač, ali to više nije pitanje za mene'', rekao je selektor Ivan Tomić uoči današnjeg meča sa Hrvatima.

Posle meča, selektor je izrazio zadovoljstvo prikazanim.

"Jako sam zadovoljan kako smo odigrali celu utakmicu. Naročito je bilo dobro u prvom delu. Ekipa je pokazala da igra odgovorno i da lako prihvatanovine. U svakoj utakmici smo pokazivali napredak. Nadam se da će tako biti i u četvrtak, kada igramo revanš", rekao je Tomić.

Srbija
: Radunović (od 65. min Manojlović) - Gajić (od 82. min Duronjić), Jovanović (od 75. min Kusić), Radmaher, Bašanović - Bainović (od 65. min Mihajlović), Desančić - A. Živković (od 75. min Stamenić), Grujić (od 82. min Lukić), Luković (od 65. min Radonjić) - Ćurko (od 65. min Jović).

Hrvatska:
Grbić (od 46. min Marić) - Maglica (od 78. min Mikulić), Stolnik, Prce, Mamić (od 46. min Bogdan) - Bitunjac, Šunjić (od 70. min Bašić) - Dabro, Ćorić (od 84. min Klarić), Fiolić (od 80. min Bilić) - Lulić (od 68. min Vojković).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Tuesday, 24.02.2015
17:17

Izbrisan je sa spiska jer je prethodno ucenjen da ako ne potpise novi ugovor sa Partizanom nece igrati ni za Partizan ni za reprezentaciju koju vodi partizanov Tomic a koga imenuje partizanov Milosevic. Odmah otkaz i jednom i drugom zbog ovolike drskosti i osionosti.

avatar
Tuesday, 24.02.2015
18:23

Pa to samo kod vas znalaca igrac koji nigde ne igra moze u reprezentaciju. Tako ste decenijama prodavali vase igrace.

avatar
baldekeita
Tuesday, 24.02.2015
18:51

Jovic bi kroz par meseci mogao da se nadje u istoj situaciji,bas me zanima sta ces pricati ako dodje do toga...