Tomićev ''premijerligaški'' Partizan? ''Ma, ništa to ne valja!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.04.2016.
10:32
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Doskorašnji član uprave Partizana, koji danas slovi za najveću opoziciju aktuelnoj upravi, oštro je kritikovao jučerašnju igru crno-belih protiv Radnika iz Surdulice.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je juče ''iz ponora'' stigao do četvrte uzastopne pobede u Superligi. Posle 0:2 na poluvremenu protiv Radnika, crno-beli su u nastavku meča uspeli da postignu tri pogotka i na kraju trijumfuju sa 3:2.

I dok trener Partizana Ivan Tomić jučerašnji meč poredi sa nekim premijerligaškim (opširnije OVDE), bivši član uprave crno-belih Vojislav Nedić je razočaran onim što je video juče u Humskoj.

Pogotovo onim u prvom poluvremenu, kada je Partizan imao dva gola minusa.

On se juče posle prvih 45 minuta oglasio u izjavi za ''Blic'' i tom prilikom naglasio da su klubu iz Humske neophodne promene.

''Ovo ništa ne valja! Trebalo bi nešto da se menja zbog institucije, ali ljudi čine institucije. Neizmerno sam tužan zbog ove igre Partizana, ko god voli Partizan ne može ovome da se raduje. Partizanu su neophodne promene, nadam se da će se izvući što pre iz teške situacije'', poručio je Nedić.

Izbori u Partizanu se polako približavaju, zakazani su za 12. april, pa će Nedićeva opcija imati priliku da te promene i realizuje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLAYBOY
Sunday, 03.04.2016
15:16

Ma ko jos slusa Nedica, kad svi znamo da on urusava klub, zna se po cijem nalogu!

avatar
Sunday, 03.04.2016
13:11

Ma da, kako da ne...Ćirković je bolji od Gogue, Fabrisio od Jovanovića, N.Petrović od Bogosavca, Ostojić od M.Stevanovića, a Jevtović od Evertona? Našao se da kritikuje čovek koji je jedan od odgovornih za najgoru odbranu u istoriji Partizana zbog čega nismo ušli u LŠ i zbog čega nismo prezimili u Evropi. Da nije možda Milinković bolji od Tomića? I šta to ništa ne valja, Partizan je sa Tomićem konačno dobio sistem, prepoznatljivu igru, spoj između prvog tima, Teleoptika i omladinske škole. Tomić je mlad trener, neiskusan i ništa nije neobično da napravi po koju grešku ali je trener sa ogromnim potencijalom. Njegove greške su Jevtović, Ilić i neefikasnost. Kada protivnik ima odličnu kontru i veoma brze ofanzivne igrače logično je da zadnji vezni bude brži igrač, a ne Jevtović. Kad protivnik igra bunker logično je da se stavi napadač koji je razbijač i koji može da iskoristi centarušeteve, a ne Ilić. Partizan je još u 1p trebao da postigne 4-5 golova, imao je igru i neverovatne šanse koje nije realizovao, a u drugom je Tomić izvršio dobre izmene čime je samo pojačao pritisak i ekipa je realizovala deo svojih šansi zasluženo pobedila. Nedića treba da je sramota što je napustio stadion kada je Partizan poveo sa 3:2, pravi navijači ostaju i kada se utakmica završi, a ne napustaju arene borbe pre kraja #fmp

avatar
indija durot
Sunday, 03.04.2016
12:53

Samo kad ti valjas.

avatar
Sunday, 03.04.2016
11:42

Tomić nije loš,mislio sam da je gori. Vidi se da je ne iskusan i nije trebao toliko da gurne sve igrače napred kad je znao da Radnik ima brze fudbalere ali igra nije bila loša. Nekoliko 100% šansi smo promašili a neke je skinuo golman. Fali jedan dobar napadač i Ilić mora u penziju ali ovo ostalo nije loše.Fali samo puno iskustva

avatar
i.sarajevo
Sunday, 03.04.2016
11:40

ovi sad fol se svadjaju ,i skrecu temu sa namjestene utakmice ,,,lopovluk,,,,,nezelim da tvrdim ali ako je svaka utakmica gdje gost vodi dva gola na poluvremenu namjestena zasto nebi bila i ova pogotovo sto su se gosti setali po terenu sramota

avatar
quitttenkse
Sunday, 03.04.2016
12:57

Ponavljam se ali moram:) Ovaj isti komantar san napisao na nekoj drugoj vesti ali važi i za ovo. --Koliko god to izgledalo kao šaljiva poruka uprava Partizana je uspela da veoma lako preokrene mišljenje navijača. Navijače nemožeš da ućutkaš tek tako i šta onda? Sa lošom ekipom prirediš u par utakmica šok preokrete. Navijači polude i više niko ne obraća pažnju na upravu. Realno ova ekipa nemože da preokreće rezultat od 0:2 u 3:2 te se uprava potrudila da nezadovoljnom narodu kupi zabavu, a i sebi još po neku platu od par hiljada evra.--

avatar
paok
Sunday, 03.04.2016
13:07

Ne znam jesi li gledao drugo poluvreme. Nije bas da su se setali, imali su dva mrtva zicera a posle drugog promasaja primili su gol iz kontre. Mozda i jeste namesteno a mozda nije. Mozemo samo nagadjati ali nikada necemo saznati.

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 03.04.2016
10:53

Tomicu zasnivas igru na fudbalskom penzioneru[Ilicu]a otras[Knezevica,Trujica]a znao si da Zivkovic ide i jos ugravas tim kako jesns nece igrti[bez napdaca i rekordera Ilica]

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 03.04.2016
10:49

Ti si poslednji covek koji bi smeo nesto da kaze na tu temu, sram da te bude da te je sramota!!! Doci ces vec za mesec dana na celo kluba, a onda ce Partizan i potpuno da propadne zajedno sa tobom i tvojim sinom! Je l' ovo iz treceg prihvatljivo, umereno i politicki korektno?:-)

avatar
Red Star
Sunday, 03.04.2016
19:47

Evo ti nesto iz prve ruke. Nakon prvog poluvremena obustavljeno je live kladjenje, da ce se utakmica zavrsiti pobedom partizana :)

avatar
Red Star
Monday, 04.04.2016
15:15

Da ne treba da ti se zakunem? Veruj u sta hoces, a ja ti kazem sta je cinjenica. Mada u tvom univerzumu svet malo drugacije funkcionise.

avatar
Monday, 04.04.2016
08:25

A sad je obustavljeno, vazi...

avatar
Don Silvio
Sunday, 03.04.2016
10:48

Ja vece namestanje od ovog u zivotu nisam video

avatar
paok
Sunday, 03.04.2016
13:08

Onda pratis sport od skoro.

avatar
Sunday, 03.04.2016
17:29

Pusti ga, misli da je duhovit ako ponavlja ono sto je rekao Tomic, ali to primenjuje na razlicite situacije...

avatar
Red Star
Sunday, 03.04.2016
13:08

Sve kvote na prelaz iz 2-1 na utakmice nase lige su bile sa kvotama preko 30 samo utakmica partizan-Radnik 25. Izgleda da su kladionice znale nesto vise o tome.