Tomić zadovoljan pobedom, ali ne i realizacijom

Autor: Beta Beta
subota 12.03.2016.
18:38
Izvor: Beta

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Voždovca, ali je dodao da njegovi fudbaleri i pored tri postignuta gola moraju da poboljšaju realizaciju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Voždovca, ali je dodao da njegovi fudbaleri i pored tri postignuta gola moraju da poboljšaju realizaciju.

"Naravno da sam zadovoljan pobedom bez primljenog gola, ali moram da čestitam Voždovcu na otvorenom pristupu utakmici. Na početku su imali dobru šansu da povedu, ali je naš golman odbranio, a da nije odbranio pitanje u kom pravcu bi otišla utakmica", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Partizan je danas u utakmici 26. kola Super lige Srbije pred praznim stadionom u Humskoj pobedio Voždovac sa 3:0.

"Njihov pristup utakmici, ali i celom prvenstvu je apsolutno dobar. Čestitam im na tome. Želim im mnogo sreće u nastavku. Imamo mnogo razloga da budemo zadovoljni. Nismo primili gol, ali imali smo mnogo šansi za kojima ne možemo da žalimo što smo promašili, već da budemo zadovoljni što bili u situaciji da ih stvorimo, ipak moramo da poboljšamo realizaciju", kazao je Tomić.

On je rekao da postoje određeni segmenti kojima je zadovoljan, ali i da ekipa mora da podigne organizaciju napada na viši nivo.

"Šanse koje imamo su plod određenih stvari koje radimo na treninzima i time sam zadovoljan", kazao je on.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da je nezadovoljan reakcijom svoje ekipe posle primljenih golova.

"Zaslužena pobeda Partizana. Na početku smo imali dve dobre prilike, ali ih nismo iskoristili. Primili smo gol posle prekida, jer nismo reagovali na adekvatan način i nismo se vratili u utakmicu kako smo želeli. Onda je došao penal, pa je Partizan je ujedno priveo utakmicu kraju. Jako sam nezadovoljan što nismo imali adekvatnu reakciju posle primljenih golova", kazao je Živković.

Partizan posle 26 odigranih utakmica zauzima treće mesto sa 42 boda, jedan manje od drugoplasiranog Borca, dok je Voždovac sedmi sa 36.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nn
Sunday, 13.03.2016
16:16

sve pohvale za igru partzana,,neka svaka buduca sezona bude ovakva

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 13.03.2016
00:47

Da smo doveli jednog kvalitetnog napadaca i kvalitetno krilo,ovo bi bio sigurno jako dobar tim(sigurno najbolji i u ligi).P.S. Ako dovedemo igrace na tim pozicijama kvalifikacije za ligu evrope,ne bi smelo da dovodi u pitanje.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 13.03.2016
05:03

Sigurno najbolji u ligi,samo ima 30 bodova manje

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 13.03.2016
13:02

Da smo imali prosle godine ovakav tim sa jednim jako kvalitetnim napadacem i krilom,bili bi dosta blizi vama bodovima i imali bi sanse za titulu,a ti sto provociras to je samo podsmevanje proslogodisnjoj ekipi koja je istina bila potpuno rastimovana u ligi,dok ovo sto su ucinili u evropi mogu samo da im se naklonim,povecali su nama i Srbiji koeficijent koji ce nam mnogo znaciti u kvalifikacijama za LE.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Sunday, 13.03.2016
12:42

Pitacemo mi tebe na leto ako se uopste plasirate u Evropu kako to izgleda kad bagra proda srce ekipe pred vazne utakmice i kad uigravas tim u kvalifikacijama pa kad prodate Portugalca i Grujica kad ode kako ce vas gaziti Surdulica

avatar
magister
Saturday, 12.03.2016
22:51

Šaranov 6 - Bandalovski 7, Gogua 7, Jovanović 7, Bogosavac 8 - Jevtović 7.5, Brašanac 8, Kosović 8, Ilić 6.5 - Stevanović 7, Mihajlović 7

avatar
magister
Saturday, 12.03.2016
22:47

Igra se agresivnije na zadnju liniju protivnika, manje izgubljenih lopti srednje linije, Bogosavac raste, Jevtović kao da nije besmisleno izostavljan, Kosović - otkrovenje, Brašanac se vraća. Stevanović povremeno odličan, Mihajlović povremeno nestaje, Gogua odličan, povremeno bez koncentracije; Šaranov danas čudan. Bandalovski već treću dobro igra i beka (!?). Sale danas umoran kod pokušaja realizacije, u polju kao i obično. Jovanović je dobro rešenje. Ne genijalan, ali odgovoran, posvećen, iskusan (s njegove strane šansa; posle glupog vraćanja Gogue i još gluplje reakcije Šaranova druga šansa).

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Saturday, 12.03.2016
19:42

Dosta toga jos moramo da popravimo, slab je Vozdovac jako protivnik, a mi letimo kao da smo ne znam kako igrali i ne znam koga savladali?!

avatar
Redman
Sunday, 13.03.2016
00:13

Imas plus od mene. Realan komentar, nema sta.

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Sunday, 13.03.2016
10:09

Nista mi to ne znaci.