Tomić vraća Kljajića na gol?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.03.2016.
09:15
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Ivan Tomić mogao bi da vrati Filipa Kljajića na gol crtu za duel sa Spartakom, pošto se nastup prvog golmana Bojana Šaranova dovodi u pitanje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vezali su tri pobede u prolećnom delu sezone (računajući i kup duel sa Radničkim) bez primljenog gola, a već u sredu ih očekuje nova takmičarska utakmica.

Crno-beli će u Humskoj ugostiti subotički Spartak u okviru prvog meča polufinala Kupa Srbije ali će prvi golman ekipe najverovatnije propustiti tu utakmicu.

"Primio sam tri infuzije, sve vreme sam i na antibioticima u želji da se oporavim i pomognem timu. Nemam temperaturu, samo jak bol u grlu i osećam malaksalost, što je posledica gnojne angine" objašnjava Bojan Šaranov.

Momak koji je zimus stigao u Humsku imao je velikih problema tokom prvenstvene utakmice sa Voždovcem pa mu je lekarski tim predlagao da mesto na golu ustupi Filipu Kljajiću.

Zbog već navedenih problema Bojan Šaranov bi u sredu mogao da ostane na klupi a mesto na gol liniji mogao bi da preuzme Filip Kljajić, starter u prvom prolećnom meču sa OFK Beogradom.

"Mislio sam da će da prođe, ali se odužilo. Daću sve od sebe da budem spreman za meč" poručuje Šaranov a prenosi "Sport".

Utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Spartaka zakazana je za sredu od 18 časova, a ostaje da se vidi koji će tim Ivan Tomić izvesti na megdan "Golubovima".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bobar84c
Tuesday, 15.03.2016
18:44

https://www.youtube.com/watch?v=2OUvZgX1aAs

avatar
zagar37
Tuesday, 15.03.2016
16:58

Pre da brani Radisa Ilic nego on

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 15.03.2016
12:31

To se podrazzmeva samo obu urakmicu inace samo je Saranov dobar a ovo ostalu BRUKAAAA!!!!

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Tuesday, 15.03.2016
10:18

Kontam da Jovicic nije nista slabiji od Kljajica, ali hajde, neka bude ovako. Kljajic- Vulicevic, Gogua, Jovanovic, Bogosavac- Jevtovic, Brasanac- Stevanovic, Kosovic, Mihajlovic- Vlahovic. Klupa: Jovicic, Bandalovski, Stevanovic, Petrovic, Lukic, Ilic, Bozinov.