Tomić: "Srbi uvek daju više kad je komplikovano"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.07.2016.
21:15
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da očekuje plasman svog tima u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i istakao da brojni pehovi neće obeshrabriti njegove igrače pred duel sa Zaglebjem.

zaglebie.com
zaglebie.com

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana stigli su u Lubin posle mnogo peripetija izazvanih kašnjenjem leta, a komplikacija je bilo i po dolasku u Poljsku zbog saobraćajne nesreće na autoputu.

Šef stručnog štaba Partizana Ivan Tomić izvinio se novinarima koji su došli na konferenciju za medije zbog kašnjenja, a potom poručio da su Srbi poznati da daju više u komplikovanim situacijama.

"Mi Srbi kao narod smo poznati da uvek kad nam je nešto teže i komplikovanije dajemo više nego što obično uradimo kada je sve idealno. U tom smislu mislim da će i ta stvar biti jedan od naših motiva koje i inače imamo mnogo pred sutrašnju utakmicu" rekao je Tomić.

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv poljskog Zaglebja, a prva utakmica završena je remijem bez golova.

"Čeka nas teška utakmica. Mislim da će biti sasvim drugačija od one u Beogradu. Dobro smo radili u prethodnih sedam dana, spremni smo, znamo šta nas čeka i sve osim prolaza dalje je neuspeh" poručio je Miroslav Radović.

Upitan od strane poljskog novinara da li i dalje stoji iza izjave date pred prvu utakmicu Miroslav Radović je odgovorio potvrdno.

"Naravno da se ništa nije promenilo i da i dalje mislim da smo kvalitetnija ekipa od Zaglebja" zaključio je Radović.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Zaglebja i Partizana na programu je u četvrtak sa početkom od 21.05 na stadionu u Lubinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MiXPartizan
Thursday, 21.07.2016
15:47

Najgore je kad dodju ovi kvazistrucnjaci sto navijaju za komsinicu i prosipaju neku pricu da je Zaglebje bolje od nas. Kakvo crno Zaglebje rodjaci, pa ubili smo ih u Beogradu, tako ce biti i veceras, za razliku od vas koji se dizete u nebesa i mislite da cete proci Ludogorec a ustvari ste jedva i Valetu prosli.

avatar
ZvezdasDoSmrti
Friday, 22.07.2016
07:40

Videli smo sve ne treba nista da kazes...Razmisli sledeci put pre nego sto kazes nesto

avatar
Ivancz
Thursday, 21.07.2016
14:00

Partizan možda izvuče nerešeno i tako prođe, ali mnogo je realnije da ispadne nekim minimalnim porazom.

avatar
Don.Mile
Wednesday, 20.07.2016
23:10

ja se nadam prolasku ...

avatar
pogled sa avale
Wednesday, 20.07.2016
22:48

moja crno bela ljubav ce proci poljake samo ako se Brasanac i ostatak ekipe bude borio i trudio kao Jankovic koji je bio primer u prvoj utakmici

avatar
Marko
Wednesday, 20.07.2016
22:32

Samo da se prodje, ali meni sve ovo ne mirise na dobro...

avatar
KraljBre
Wednesday, 20.07.2016
22:00

Ovo za Zvezdu ne bi moglo da se kaze s obzirom da Srba jedva da ima i tu ce puci tikva. Zivi bili pa videli Partizan ce lagano osvojiti JSL. Zvezdini igraci ne znaju kakav se fudbal ovde igra neki ne znaju ni kakav se fudbal igra u Evropi a Partizan je dovodio pojacanja pametno kombinujuci nasu ligu i igrace iz inostranstva koji su igrali za nase klubove.

avatar
Crno belo smece
Wednesday, 20.07.2016
23:51

Hahahahaha,jedno su zelje a drugo mogucnosti ;-)

avatar
Nikola (*Czv*)
Thursday, 21.07.2016
01:57

Xaxaxaxaxaxaxa čuješ ovoga,axaxaxaxa

avatar
Casus Luciferi 60:12
Wednesday, 20.07.2016
21:26

samo prodjite dalje!