Tomić sa Kipra progovara o spisku!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.01.2016.
18:31
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Ekspedicija FK Partizan doputovala je u Nikoziju, a trener Ivan Tomić je odmah po dolasku na Kipar progovorio o spisku igrača za drugi deo priprema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvi radni dan tekuće nedelje doneo je mnogo interesantnih vesti za navijače Partizana a pored trijumfa na košarkaškom derbiju "Grobari" su mnogo pažnje posvetili situaciji vezanoj za status Andrije Živkovića i spisku Ivana Tomića.

Šef stručnog štaba FK Partizan u ponedeljak je obelodanio ko su igrači na koje računa u drugom delu sezone, a njegov izbor je izazvao mnogo komentara.

"Ne bih da objašnjavam zašto je neko na spisku ili nije. Postoji određeni broj igrača, koji ide na pripreme, a nikada nisam video da se nešto ne komentariše i pozitivno i negativno, pogotovo ako se radi o listi od 28 igrača. Na nivou je magije da se sastavi spisak, koji bi bio komentarisan samo u pozitivnom kontekstu" rekao je danas Tomić.

Spisak Ivana Tomića i sve informacije vezane za igrače koji nisu čekirali kartu za Kipar mogli ste da pročitate OVDE, a trener crno-belih načelno je objasnio čime se vodio kod sastavljanja spiska.

"Partizan ima 47 igrača pod ugovorom, trenirali smo 12 dana zajedno i na osnovu mnogih parametara smo doneli odluke. Svi su sjajno radili, trenirali i mnogo njih će nam biti potrebno za ono što nas čeka u naredna tri meseca" objasnio je Tomić i dodao,

"U tom periodu nećemo igrati evropske mečeve, koji se znatno razlikuju od domaćeg takmičenja. Zato smo i to uračunali kod pravljenja spiska, jer se možda karakteristike nekih fudbalera ne uklapaju u naše obaveze" istakao je Tomić.

Fudbaleri Partizana već su se smestili u hotel i tokom večeri ih očekuje prvi trening u njihovoj novoj bazi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 27.01.2016
01:50

@Mozda realannnZnam da je nemoguce da osvojimo titulu OVE sezone,ali ja u prethodnom komentaru nisam ni aludirao na osvajanje titule ove sezone nego od sledece.

avatar
Krcunijo najboLa si!
Tuesday, 26.01.2016
19:51
avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
11:07

Koalo, ovde dole sve neki ekspert do eksperta, da ne kazem ono drugo:-D

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
17:57
avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
16:04

sta cu videcu jos haha moram haha

avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 26.01.2016
19:49

I PEVAMO SVAKI DAN - SAMO NAPRED PARTIZAN!

avatar
bora majstor
Tuesday, 26.01.2016
19:40

ajde tomicu kakis mnogo poveo si decu iz omladinske skole a znas da neces smeti da ih stavis u tim no i ti cim si doso pokusavas da proguras neke svoje pulene a dali to zasluzuju to je diskutabilno ,i oni su mladi za njih ima vremena a igrace koji su vredeli mozda i po milion evra ti si ostavio u beogradu i oni ce na kraju otici kao slobodni igraci a ko ce tu vajditi najvise neznam ali verujem ni ti neces ostati kratkih rukava.

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 26.01.2016
21:42

Šta trabunjaš bre ti??? Ne bi da ulazim u diskusiju ali videćeš da DOMINACIJA ponovo počinje! Javi mi se ponovo krajem avgusta kad se budemo prošetali kroz kvalifikacije za LE! Živi bili pa videli!

avatar
bora majstor
Wednesday, 27.01.2016
10:02

boze daj , ja sam za to ali nisam siguran.

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 26.01.2016
22:25

Титулу ће те тешко освојити јер ништа не зависи од вас. Па ви да све побједите до краја нећете је узети јер Звезда неће толико пута киксати иако се полове бодови. А у Европи вам желим срећу и да Србија има 2 представника у Евро такмичењима.

avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 26.01.2016
22:24

Boro ovaj Tomic je fudbalska verzija Pere dunstera Bozica.Ja se samo plasim da ne krenemo sa porazima kao kosarkasi pod komandom dunstera.Mislim da smo napravili los potez angazmanom Tomica,tj.mislim da ima on jos mnogo da uci da bi postao ozbiljan trener.

avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 26.01.2016
22:21

Matadore sa kojim igracima da se prosetamo kroz kvalifikacije?Zar ne vidis da hoce da se odreknu Andrije,Abua?Mozda smo u Gogui dobili novog Fabrisija,u Evertonu novog Djembu-Djembu.Ako i obezbedimo kvalifikacije uradice kao i do sada-rasprodace tim,ponovo krpiti,i tako u krug...lopovska posla.Bojim se da necemo ni JSL osvojiti dok su Vazura,Vucelic,Nedici u upravi.To treba najuriti dok je vreme.