Tomić pred Kruševac nagovestio promene u sastavu tima

Autor: Beta Beta
subota 30.07.2016.
15:35
Izvor: Beta

Posle tri vezana remija bez golova, ekipa Partizana putuje u Kruševac po prvu pobedu u novoj sezoni.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Napretka mora da iskoristi svu svoju energiju kako bi upisala prvu pobedu u Super ligi Srbije.

"Očekuje nas gostovanje u fudbalskom gradu, klubu sa velikom istorijom i tradicijom. Zadovoljni smo što idemo na takvo gostovanje, očekuje nas respektabilni protivnik koji je u prvom kolu ostvario dobar rezultat. S druge strane, za nas je ovo nezgodan trenutak za takvo gostovanje", rekao je Tomić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

"Uslovi za igru neće biti na sjajnom nivou, ali potrebna nam je dobra igra, dobar rezultat i pobeda. Primarno je to da priohiloški dobro udjemo u meč. To je ključna stvar.... Nadamo se da ćemo postići golove i ostvariti pobedu, to je ono što svi želimo", dodao je Tomić.

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu domaćeg šampionata odigrali bez golova sa Bačkom u Novom Sadu, a sutra ih očekuje novo gostovanje - Napretku u Kruševcu.

"Napredak se pojačao jako dobro i to govori o njihovim ambicijama u ovoj sezoni. Mi moramo da sve svoje potencijale i energiju da iskoristimo na sutrašnjoj utakmici i ostvarimo pobedu...

Momci rade jako dobro, nemam zamerki na posvećenost igrača obavezama. Neke nesrećne okolnosti su dovele do toga da budemo izloženi kritikama. To se odrazilo na prvih 45 minita protiv Bačke. Sve je to u glavi, nije u nogama ili plućima"
, rekao je Tomić.

"Ja ne sumnjam u ove momke, mislim da su spremni da nose dres Partizana koji nije ni malo lagan", dodao je on.

Trener Partizana je kazao da će biti promena u sastavu za sutrašnji meč, kao i da će u timu biti i Marko Janković.

"Marko Janković je spreman za meč. On oseća bol u mišiću, ali dobio sam informaciju od lekarskog tima da ne postoji mogućnost da se povreda pogorša. Ostali su spremni. Da li će biti promena? Verovatno, ali još nismo odlučili", rekao je Tomić.

Utakmica između Partizana i Napretka igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Kovacevic
Sunday, 31.07.2016
02:13

E moj sine Radovica bi otpustio... Polako ne zaleci se. Jesu li cigosi trebali Vieiru da otpuste? Brasanac da se preseli na klupu jer Everton moze da odigra i za njega sta ce nam dva dmf. Djurdjic i Radovic spicevi. Ostalo Saranov, Miletic,Gogua,Milenkovic,Vulicevic,Ewerton,Leo,Mihajlovic,Jankovic. Drali bi sve redom. Igramo sa dva dmf kao da igramo protiv Barse a ne buranije. Guraju Brasnjavca da prodaju a nije u formi moze samo da mu opadne cena.

avatar
Дошао је крај
Saturday, 30.07.2016
17:35

Најбоље би нам дошла промена на клупи!:)

avatar
Povratak kralja XLI
Saturday, 30.07.2016
18:34

Biće i na klupi, ne verujem da će baš sve promene biti igrača iz startne postave za one van protokola ;)

avatar
Peđa3
Saturday, 30.07.2016
16:58
avatar
Saturday, 30.07.2016
15:40

Predji na igru sa dva napadaca i ostavi Radovica na klupi, ako treba i Darka, a svakako Cempija! Saranov/Stevanovic- Vulicevic, Milenkovic, Balazic (Gogua), Miletic- Jankovic, Brasanac/Marjanovic, Everton, Leo- Djurdjic/Mihajlovic, Vlahovic. Klupa: Stevanovic/Saranov, Gogua/Bala, Bogosavac, Marjanovic/Brasanac, Ilic (Djurickovic), Radovic (a u nekoj perspektivi i Damnjanovic, Radovica bih otpustio), Mihajlovic/Djurdjic.