Tomić precrtao pet imena, evo ko putuje na pripreme

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.06.2016.
10:25
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan u utorak kreće put Poljske na centralni deo priprema za novu sezonu, a trener Ivan Tomić skratio je prvobitni spisak igrača i ostavio mesta za pojačanja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri Partizana u utorak kreću put poljske Opalenjice koja će im u naredne dve nedlje biti trening baza tokom centralnog dela priprema za novu sezonu.

Sa prvobitnog spiska igrača koji su se pojavili na prozivci u SC Teleoptik otpalo je pet imena, a trener Ivan Tomić ostavio je prostora za pojačanja koja bi do kraja nedelje trebalo da budu promovisana.

Među fudbalerima koji su se pre dve nedelje našli na prozivci na spisku putnika na pripreme u Poljskoj nema Miloša Ostojića, Aleksandra Subića, Nemanje Petrovića, Veljka Birmančevića i Ivana Petrovića.

Na centralni deo priprema putuje i napadač Nikola Đurđić koji će danas biti promovisan kao sedmo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku.

Mesta u trening kampu crno-belih ima za još dvojicu igrača i ukoliko ne bude bilo nikakvih nepredviđenih okolnosti ekipi će se u danima koji slede priključiti još Leonardo da Silva Souza i Dušan Cvetinović.

Valja istaći da su Nemanja Mihajlović, Saša Lukić i Marko Golubović dobili nešto duži odmor i da će se taj trio priključiti ekipi u Poljskoj 26. juna.

Golmani - Bojan Šaranov, Marko Jovičić, Filip Kljajić;

Odbrana - Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Sedrik Gogua, Gregor Balažic, Miladin Stevanović, Nikola Milenković, Miroslav Bogosavac, Nemanja Miletić;

Vezni red - Everton Luiz, Milan Radin, Saša Marjanović, Darko Brašanac, Nebojša Kosović, Marko Jevtović, Marko Janković, Petar Đuričković, Jovan Nišić, Nemanja Mihajlović, Saša Lukić, Marko Golubović, Saša Ilić, Miroslav Radović, Alen Stevanović, Uroš Damjanović;

Napad - Dušan Vlahović, Valeri Božinov, Nikola Đurđić.

Tokom priprema u Poljskoj izabranici Ivana Tomića odigraće pet kontrolnih utakmica, a povratak u Beograd planiran je za 7. jul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Tuesday, 21.06.2016
18:26

Birmancevic je morao biti u prvom timu a, A.Stevanovic out. Neca Petrovic je takodje morao biti u konkurenciji, a Balazica da se nekako otarasimo. Ako nista drugo, barem su se dozvali pameti za Bozu i ostavili ga - pokazace se kao odlican potez, iako iznudjen.

avatar
Tuesday, 21.06.2016
17:17

Realno, ja stvarno ne znam sto nasi klubovi imaju 50 igraca pod ugovorom. Ako procitate partizanov sastav videcete brdo igraca u vezi....

avatar
Teleoptik 162km
Tuesday, 21.06.2016
11:54

Kad ste pre oterali Cirkovica ?

avatar
magister
Tuesday, 21.06.2016
11:00

Dobili smo teškog protivnika i biće sve teži (grupa). Zato će proleće 2017. biti još slađe.

avatar
Gall
Tuesday, 21.06.2016
10:37

Trebao je i ovog Alena Stevanovica da precrta

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
10:37

Kljajic neka ostane kao treci golman do dolaska novog golmana usled cega bi doslo do pomeranja i Saranov presao na klupu. A moglo je odjednom:-D

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
10:35

Hvala sto mi nisi objavio da treba da odu Kljajic, Jevtovic, Lukic, Kosovic, DamNJanovic i Bozinov, napisacu samo drugu recenicu:-D Golubovic bi sada definitivno negde trebao da ode na pozajmicu jer mi trenutno na krilu tj. krilima imamo Radovica, Mihajlovica, Djurickovica, Stevanovica, Jankovica, ali i Leonarda i Djurdjica ako zatreba, ogromna je to guzva...

avatar
Tuesday, 21.06.2016
15:14

Kosovic i Lukic ne treba da odu, dok Bozinov ako bude dobra ponuda neka ide :D

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
15:18

Da lete kao zmajevi trebaju...

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
10:27

Ima mesta za trideset i dvojicu, a vec za trideset i treceg nema? :-D Balde oo