Tomić potvrdio: ''Još nekoliko igrača odmah ide na odmor''

Autor: Beta Beta
nedelja 15.05.2016.
23:28
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da su uslovi za igru u Nišu bili teški, ali da to nije opravdanje za poraz njegove ekipe od Radničkog.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Nišu ekipu Partizana sa 1:0, u poslednjoj utakmici 36. kola Super lige Srbije.

"Zaslužena pobeda Radničkog. Uslovi za igru su bili teški, ali to nije opravdanje. Posebno zato što u prvom poluvremenu nismo iskoristili to što smo igrali niz vetar. U drugom poluvremenu bilo je jako teško i izaći na njihovu polovinu terena, izbiti loptu", rekao je Tomić posle utakmice.

Partizan je u Nišu igrao u kombinovanom sastavu.

"Petorici igrača smo dali odmor zbog sledeće sezone. Posle ove utakmice još nekoliko igrača ćemo poslati na pauzu. Moramo da razmišljamo i o onome što nas očekuje u Evropi. Ovi mladi momci su dali koliko su mogli", kazao je Tomić.

Radnički je današnjom pobedom stigao do prvog trijumfa protiv Partizana na Čairu posle 22 godine.

"Ne bavim se time... Važno je da mi pokazujemo fudbalski kvalitet i da nam on donosi rezultat. Ova utakmica nije bila lepa, ali je za nas bila izuzetno značajna. I dalje imamo takmičarsku tenziju, i dalje se borimo za Evropu i to je najveća satisfakcija za nas", rekao je trener Radničkog Milan Rastavac.

Radnički u poslednjem kolu igra protiv Crvene zvezde, a Partizan protiv Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Monday, 16.05.2016
11:17

NET kakve su uvrede da nedate komentar tomic je javna licnost ima da ga napada sto nije bijo sporski direktor ko pre

avatar
Monday, 16.05.2016
08:18

Tomicu, ti da se (s)pakujes iz istih stopa, neka Lazetic ili Bolic vode ekipu protiv Vojvodine ako treba, ali ti vise nemas sta da trazis na nasoj klupi!!! Sram te bilo da izjavis da nemas sta da zameris igracima, a NIJEDAN SUT nismo imali na gol, vrlo malo sansi stvorili tokom meca, igrali kao Radnik iz Surdulice! Spominjes neku Evropu koja sledi tek za (najranije!) mesec i po dana, da li je moguce to?! I od cega to da se odmori Mihajlovic koji se odmarao celih sest meseci, a vec za sest meseci ce i da ODE iz Partizana- da li je moguce da prodajete i drugo mesto?! Kakvo je ovo BRUKAnje, ej?!

avatar
Zoran Vukic
Monday, 16.05.2016
02:11

Tomicu igra ocaj trazi Bogosavcu drgu ulogu on nije za odbranu[nizak mnogo]krilo ili poltka ako nije zato tvoj ljubimac prdati i Badaloskog A.Stevanovic Bozinovaa Milnkovica Teleoptk[neozbiljan mnogo] Sala u penziju dovsti2spica i cetrlnog veznog pod hitno a ti se uzbilji mora bar5suteva po poluvremenu rezultat a ne posed lopte